ترکیب هوش مصنوعی و روشهای تدریس فعال: چگونگی ارتقاء تعامل و یادگیری در کلاس درس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_1490
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 184
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فردوس مومنی

کارشناسی، ادبیات فارسی، آموزش و پرورش اصفهان

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی ترکیب هوش مصنوعی و روشهای تدریس فعال: چگونگی ارتقاء تعامل و یادگیری در کلاس درس است . روش پژوهش به صورت مروری با بررسی اسناد ومتون مرتبط در این زمینه است . نتایج پژوهش نشان می دهد که نتایج پژوهش حاضر نشان می دهد که ترکیب هوش مصنوعی با روشهای تدریس فعال می تواند تعاملات بین دانش آموزان و معلمان را تقویت کرده و به یادگیری گروهی کمک کند. با استفاده از این ترکیب ، دانش آموزان به صورت فعالتر در فرآیند یادگیری شرکت می کنند و از طریق بازخوردهای هوشمند، بهبود یافته و تشویق می شوند. هوش مصنوعی می تواند با تجزیه و تحلیل دقیق دادهها، راهکارهای شخصی سازی شده برای هر دانش آموز ارائه کند و به ویژگی ها و نیازهای آنان بپردازد. استفاده از این ترکیب می تواند به معلمان کمک کند تا روشهای تدریس خود را بهبود بخشند و از جدیدترین دستاوردهای آموزشی بهرهبرداری کنند. تلفیق هوش مصنوعی با روشهای تدریس فعال، یکی از جدیدترین تحولات فناورانه در حوزه آموزش و پرورش است که بهبود چشمگیری در فرآیند یادگیری ایجاد کردهوبه توسعه این حوزه کمک می کند. استفاده از ترکیب هوش مصنوعی و روشهای تدریس فعال، دانش آموزان را با فناوری های پیشرفته آشنا می کند و آنها را برای استفاده بهینه از آنها آماده می سازد. ارائه بازخوردهای هوشمند و شخصی سازی یادگیری ، باعث افزایش انگیزه دانش آموزان به یادگیری می شود و اثرات مثبت بر روند یادگیری آنها می گذارد. هوش مصنوعی می تواند به تحلیل دقیق دادههای مرتبط با فرآیند یادگیری کمک کند و الگوهای آموزشی بهتری را شناسایی کرده و پیشنهاد دهد و معلمان می توانند استدلالوتصمیم گیری های بهتری در مورد روشهای آموزشی خود داشته باشند. این ترکیب می تواند به طراحی و اجرای برنامه های آموزشی بهینه تر کمک کند و بهبودی چشمگیری در عملکرد دانش آموزان ایجاد کند. استفاده از این ترکیب می تواند به توسعه توانایی های تحلیلی و فکری دانش آموزان کمک کند و آنها را برای مواجهه با چالش های پیچیده و متنوع آماده سازد و می تواند فرایند یادگیری را به یادگیری مداوم تبدیل کند و دانش آموزان را به ادامه یادگیری و پیشرفت تشویق کند.

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی ، روشهای تدریس فعال، ارتقاء تعامل و یادگیری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.