اقدام پژوهی چگونه توانستم مشکل عدم برقراری ارتباط دانش آموزان کلاسم را با دانش آموز جدید الورود برطرف کنم ؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1461
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 561
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی ، آموزگار ابتدایی
چکیده
روابط بین فردی یکی از مهارتهایی است که در برقراری ارتباط موثر بین افراد نقش مهمی دارد و می تواند در هویت یابی و شکل گیری شخصیت انسان نقش مهمی ایفا کند. رابطه بین فردی می تواند در محیط کار، خانه ، مدرسه و در جامعه شکل بگیرد. تعاریف گوناگونی در بحث ارتباط و فرآیند برقراری آن وجود دارد؛ اما به طور کلی یکی از شاخص های مهم زندگی سالم ، ایجاد روابط بین فردی است . در دنیای امروز روابط بین فردی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است . برقراری ارتباط می تواند به رفع نیازهای انسانها از یکدیگر منجر شود. حال هر چه توانایی افراد در برقراری این ارتباط، بیشتر و موثرتر باشد به همان میزان روابط بین فردی در خانواده و در محیط کاری نیز مرتفع می شود از این رو همانقدر که کیفیت روابط بین فردی می تواند در رشد شخصیت و شناخت هویت افراد کمک کند، نداشتن ارتباط موثر، خوب و کارآمد با دیگران نیز می تواند منجر به شکست ، عدم موفقیت ، افسردگی و مشکلات روحی و روانی دیگر شود.اینجانب در اوایل سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ (اواخر مهر ماه)، که دانش آموز جدیدالورودی به نام مریم (نام مستعار)، به کلاس وارد شد، متوجه شدم اعضای کلاس به برقراری ارتباط دوستانه با او تمایلی ندارند. بنابراین جهت جلوگیری از کاهش عزت نفس و سرخوردگی مریم تصمیم گرفتم با راهحل هایی از جمله پرورش مهارتهای اجتماعی ، مشکل را حل کنم . نتایج نشان داد که مشکل عدم برقراری ارتباط تا حد زیادی برطرف شده و صمیمیت با اعضای کلاس جایگزین شده استکلیدواژه ها
دانش آموز جدیدالورود، ارتباط موثر، مهارتهای اجتماعی ، روابط بین فردیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.