تمرکز آموزش مدرن بر تدریس فعال
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1460
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 132
نویسندگان
دانشجوی علوم تربیتی،پیام نور اصفهان
کارشناسی فیزیک اتمی،پیام نور تهران
آموزگار آموزش و پرورش منطقه جرقویه سفلی
کارشناسی مهندسی شیمی،دانشگاه شیراز
چکیده
در روشهای آموزشی معاصر، یادگیری همکارانه به عنوان یک رویکرد موثر و جذاب برای ارتقاء فرآیند یادگیری و توسعه مهارتهای اجتماعی و تعاملی دانش آموزان مورد توجه قرار می گیرد. این روش با تشکیل گروههای کوچک و اجرای فعالیت های گروهی ، امکان انتقال دانش و تجربیات بین دانش آموزان را فراهم می کند. از طریق حل مسائل ، انجام پروژهها، بحث و تبادل نظر، دانش آموزان به یادگیری از تجربیات همدیگر می پردازند و مهارتهای همکاری ، تعامل ، و ارتباطی خود را تقویت می کنند.یکی از اهمیت های این روش، انتقال دانش و تجربیات بین دانش آموزان است . هر فرد در گروه می تواند تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارد و از تجربیات همکلاسی های خود بهرهمند شود. این فرآیند، همچنین تحریک تفکر گروهی و توسعه مهارتهای ارتباطی و همکاری را فراهم می کند.یادگیری همکارانه همچنین انگیزه و مشارکت دانش آموزان را افزایش می دهد. شرکت در فعالیت های گروهی می تواند انگیزه آنها را بالا ببرد و آنها را به شرکت فعالتر در فرآیند یادگیری تشویق کند. به علاوه، این روش بهبود مهارتهای ارتباطی و توانایی برقراری ارتباطات موثرتر با دیگران را نیز ایجاد می کند.به طور کلی ، یادگیری همکارانه یک رویکرد موثر برای آموزش و یادگیری است که به دانش آموزان امکان می دهد از تجارب همدیگر بهرهمند شوند و در فرآیند یادگیری خود فعالانه شرکت کنند.کلیدواژه ها
یادگیری همکارانه , گروههای کوچک , انتقال دانش , مهارتهای ارتباطیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.