تجارب موفق یادگیری الکترونیکی در آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_1448
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 177
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه گل ارضی

کارشناس روانشناسی دانشگاه پیام نور سمنان

هانیه هروی

کارشناس مهندسی صنایع غذایی دانشگاه پیام نور سمنان

سمیه نجابت

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد گرمسار

مائده جشنی آرانی

کارشناسی ارشد مهندسی سیستم های انرژی دانشگاه کاشان

آذر نوذری

کارشناسی علوم اجتماعی گرایش پژوهشگری دانشگاه چمران اهواز

چکیده

تجارب موفق یادگیری الکترونیکی در آموزش و پرورش به بررسی اثربخشی روشهای الکترونیکی در فرایند آموزش و پرورش می پردازد. با توجه به پیشرفت فناوری ، استفاده از روشهای الکترونیکی مانند آموزش از راه دور، ویدئوآموزش، و نرم افزارهای آموزشی ، به عنوان جایگزینی برای روشهای سنتی مورد توجه قرار گرفته است . این مقاله با بررسی تجارب موفق یادگیری الکترونیکی در آموزش و پرورش، به ارائه مزایا و چالش های این روشها می پردازد. از جمله موضوعات مورد بررسی در مقاله عبارتند از افزایش دسترسی به آموزش برای افراد با وضعیت های جغرافیایی یا اجتماعی محدود، ارتقای تعامل و مشارکت دانش آموزان، و افزایش انعطافپذیری در فرآیند آموزش. در نتیجه ، مقاله به این نتیجه می رسد که استفاده از روشهای الکترونیکی در آموزش و پرورش می تواند بهبودهای قابل توجهی در فرآیند یادگیری و تدریس ایجاد کند. این تحقیق مطالعه ای مروری است که اطلاعات آن از روش کتابخانهای از طریق بررسی تعداد بسیار زیادی مقاله ، اینترنت و کتابهای مرتبط جمعآوری گردیده است . یافته های پژوهش حاکی از آن است که استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و آموزش الکترونیک در وزارت آموزش وپرورش مانند مدارس هوشمند باید در اولویت قرار بگیرد و از اهمیت والایی برخوردار است و نیروی متخصص در این زمینه باید تربیت شود. همچنین معلمان باید در این زمینه مورد آموزش قرار بگیرند و در خصوص نهادینه کردن استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات باید سیاستگذاری و برنامه ریزی روشن و اطلاع رسانی به موقع صورت گیرد

کلیدواژه ها

تجارب موفق ،یادگیری الکترونیکی ،آموزش و پرورش

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.