استفاده شیوههای نوین آموزش مجازی برای یادگیری بهتر دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1383
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 186
نویسندگان
کارشناسی ارشد ژئومورفولوژی در برنامه ریزی محیطی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
چکیده
به کارگیری فناوری در کلاس درس به منظور افزایش مشارکت دانش آموزان و همچنین توانمندسازی معلمان، ضروری است . دسترسی بیشتر به فناوری ، این امکان را برای دانش آموزان فراهم می کند که به طیف وسیعی از اطلاعات دسترسی داشته باشند. روشهای نوین آموزش ازجمله آموزش مجازی و استفاده از ابزارهای آموزش آنلاین ، شرایط جدیدی را برای دانش آموزان فراهم نموده است و به دانش آموزان این امکان را می دهد که در هر موقعیتی بتوانند آموزشها را دنبال کنند. یادگیری با روشهای جدید و آموزش از طریق ابزارهای الکترونیک در دنیای امروز اهمیت بالایی داشته و این ابزار به عنوان یکی از منابع موثر و مفید برای یادگیری معرفی می شوند. در کشور ما نیز اهمیت استفاده و توسعه از این نوع آموزش از مواردی است که بیشتر باید به آن پرداخت . در این پژوهش قصد داریم به نقش و تاثیر آموزش مجازی ، بر یادگیری دانش آموزان بپردازیم .امروزه با پیشرفت ارتباطات اجتماعی ، امکان تعامل اجتماعی و اطلاعاتی بین همه افراد جامعه به وجود آمده است و اینترنت به عنوان عامل پیوند بین فردی در فضای مجازی محسوب می شود. به منظور ارتقای کیفیت آموزش در مراکز علمی و آموزشی در کشورهای توسعه یافته دنیا، استفاده از فناوری های ارتباطی به خصوص استفاده از اینترنت تشویق و تبلیغ می شود.کلیدواژه ها
شیوههای نوین آموزش، آموزش مجازی ، یادگیری ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.