اقدام پژوهی: چگونه مشکل بی انظباطی(بی نظمی) را در کلاس درسم را کنترل کردم؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1329
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 194
نویسندگان
کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی اقلیداداره آموزش وپرورش استان فارس، آموزشگاه شهید فهمیده
کارشناسی، آموزش ابتدایی، دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی اقلیداداره آموزش وپرورش استان فارس، آموزشگاه شهید فهمیده
چکیده
هدف پژوهش حاظر، یافتن راه حل هایی جهت رفع مشکل بی انظباطی در کلاس درس میباشد.روش کار: پژوهش حاضر به لحاظ گستره از نوع پژوهش در عمل فردی و در محدوده کوچک کلاس بوده است. جامعه آماری پژوهش،شامل تمام دانش آموزان پایه پیش ششم شهرستان فسا و نمونه پژوهش،۳۰ نفر از دانش آموزان پایه چهارم شهید فهمیده میباشد. در این پژوهش برای جمع آوری اطلاعات،از پرسشنامه محقق ساخته ،استفاده شده است و از اعتبار های فرایند،بازده،دموکراتیک،گفت و گویی و تسهیل کننده بهره گرفته شده است. یافته های پژوهش حاضر نشان میدهد که از دلایل بروز بی نظمی در کلاس درس،مسئله عدم حضور به موقع دانش آموزان در کلاس، بی توجهی دانش آموزان به درس و معلم و حرف زدن دانش آموزان بدون اجازه است که با به کارگیری تدریس غیر مستقیم نظم و انظباط و اهمیت آن به دانش آموزان، موفق به برطرف کردن ۳۳درصد از مشکل کلاس شد. در این پژوهش از راه حل آموزش تدریس نظم به طور غیرمستقیم ،استفاده شده است که درنتیجه آن ۳۳ درصد از دانش آموزان دارای مشکل مورد نظر،بهبود یافته اند. با توجه به اینکه چرخه حلزونی این پژوهش کامل نشد،برای ادامه چرخه حلزونی این پژوهش،بقیه راه حل ها پیشنهاد می شود.کلیدواژه ها
کنترل، نظم ، انظباط، بی انظباطیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.