بررسی مشکلات آموزشی دانش آموزان مناطق محروم
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1268
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 843
نویسندگان
آموزش و پرورش
آموزش و پرورش
آموزش و پرورش
چکیده
تحصیل دانش آموزان در مناطق محروم از جمله مشکلات نظام تعلیم و تربیت کشور است که به دلیل نبود امکانات مناسب آموزشی با فرزندان این مناطق در بسیاری از مواقع نه تنها مدارسی با امکانات مناسب و ایمن ندارند بلکه از داشتن دشواری هایی همراه می شود. معلمانی با تجربه آشنا به این مناطق نیز محروم هستند. سرباز معلمان، نیروهای حق التدریسی و مربیان نهضت سوادآموزی بیشترین تعداد معلمانی هستند که برای تدریس به مناطق محروم می روند.این در حالی است که با توجه به نوع زیست فرزندان مناطق محروم و همچنین در بسیاری از موارد کم سوادی والدین انتظار می رود که امکاناتی حداقل مساوی با دانش آموزان در شهرها داشته باشند.در این راستا حضرت آیت االله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی سیاست های کلی تحول آموزش و پرورش را تعیین کردند که یکی از موارد آن تقویت آموزش و پرورش مناطق محروم و مرزی با تاکید بر توانمندسازی معلمان و دانش آموزان این مناطق است .همچنین رهبر معظم انقلاب ۱۱ شهریور ۹۹ در سی و چهارمین اجلاس آموزش و پرورش موضوع عدالت آموزشی یا بهرهمندی همه دانش آموزان ایران از امکاناتی قابل قبول را مطرح کردند و بهره مندی دانش آموزان مناطق دور دست از امکانات مناسب ، شناسایی و پرورش استعدادهای درخشان در مناطق محروم و توجه ویژه به موضوع مدارس دولتی را از مهم ترین اولویت ها در عدالت آموزشی دانستند.کلیدواژه ها
دانش آموزان، محرومیت ،دانش آموز،عدالت آموزشمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.