تاملی بر انواع روش های تدریس تعاملی و تاثیر آن در یادگیری دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_1211
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 279
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شیما رضائی

کارشناسی علوم تربیتیاداره آموزش و پرورش شهرستان کامیاران

شایسته رضائی

کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورشاداره آموزش و پرورش شهرستان کامیاران

فرشته رضائی

کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسیاداره آموزش و پرورش شهرستان مریوان

رویا قربانی

کارشناسی علوم تربیتیاداره آموزش و پرورش شهرستان کامیاران

چکیده

برای رویارویی با انبوه چالش هایی که آینده در دل خود پنهان داشته است ، جامعه بشری در تلاش برای رسیدن به آرمانهایی چون صلح ، آزادی و عدالت اجتماعی ؛ آموزش و پرورش را سرمایه ای اجتناب ناپذیر می داند. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و تغییرات مداومی که به وجود می آید، باید شرایط تغییر در هر جامعه ای ایجاد شود. شرط اولیه هر تغییری شناخت و آگاهی است که به دنبال آن باید کار با برنامه ریزی برای دست یابی به اهداف مطلوب صورت بگیرد. در طول تاریخ انواع روش های تدریس و یادگیری متعددی معرفی شده اند و به مورر و با توجه به توسعه دانش و تجربیات بشر روش های جدیدتر جایگزین روش های سنتی و قدیمی شده اند. امروزه دیدگاه بشر از تدریس صرف در کلاس درس فراتر رفته و رویکردها و گرایش های جدید که حاصل یافته های علوم تربیتی ، روانشناسی ، جامعه شناسی و مدیریت هستند، در عرصه تدریس و معلمی وجود دارد. این رویکردها سبب می شوند که معلمین با وسعت نظر بیشتری به تدریس و نقش خود بنگرند و با به کارگیری آنها، کیفیت یادگیری و رشد همهاجانبه دانش آموزان را بهبود بخشند. در این نوشته سعی داریم به معرفی برخی از روش های تدریس و یادگیری تعاملی بپردازیم و روش کار و مزایای آن را بیان کنیم بلکه مورد استفاده معلمان عزیز قرار بگیرد.

کلیدواژه ها

تدریس ، یادگیری، معلمان، دانش آموزان، روش های تدریس تعاملی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.