واکاوی تحریف ناپذیری قرآن از منظر فقهای معاصر

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_1149
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 164
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده زهرا حسینی کهه

کارشناسی آموزش الهیات، دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا (س) یزداداره آموزش و پرورش شهرستان حاجی آباد، آموزشگاه متوسطه اول نسیبیه

چکیده

یکی از موضوعات ی که از قد یم در مورد کلام وحی قرآن کریم وجود داشته است موضوع تحریف یا عدم تحریف قرآن می باشد . در این تحقیق برآنیم تادیدگاه علامه طباطبایی (ره) و آیت االله جوادی آملی را بعنوان دو چهره شاخص قرآن پژوهی در دو دوره متفاوت در این خصوص مورد کاووش قرار دهیم ؛ تحقیق حاضر با روش توصیفی - تحلیلی و رویکرد قرآنی اثبات نموده که علامه طباطبایی (ره) و آیت االله جوادی آملی در مورد قرآن کریم قائل به تحریف نمی باشند و می فرما یند که این کتا ب عظیم از ابتدای نزول تا کنون دستخوش تحریف نشده است و این دو بزرگوار برای اثبات مدعای خویش دلایلی را در آثار خود یادآور شده که هم اکنون در نوشته ی پیش رو نیز گنجانیده و مورد دسته بندی و بررسی قرار گرفته است که عبارتند از: دلایل قرآنی ،روایی و عقلی .در نهایت نیز دیدگاه هر دو بزرگوار را مقایسه خواهیم کرد.

کلیدواژه ها

تحریف ، قرآن، علامه طباطبایی ، آیت االله جوادی آملی ، روایات، تحریف ناپذیری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.