بررسی تعامل همکاری کارآمد خانواده و مدرسه جهت تحقق اهداف آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1128
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 118
نویسندگان
کارشناسی ارشد، فلسفه و کلام اسلامی، آذربایجان شرقی،سرا ب
کارشناسی، الهیات و معارف) فقه و حقوق(،آذربایجان شرقی،سرا ب
کارشناسی، علوم تربیتی، آذربایجان شرقی،سرا ب
چکیده
هماهنگی خانه و مدرسه در تحقق اهداف تعلیم و تربیت نقش موثری دارد اگر این دونهاد مهم با یکدیگر در تضاد باشد نه خواستهای والدین عملی می شود و نه برنامه های مدارس به جایی می رسد. چنانچه در خانواده پدر و مادر و فرزندان هر کدام دارای وظایفی هستند و مجموعه وظایف آنها به خانواده قوام می بخشد. مدرسه نیز نظام خاص خود را داراست و نقش های گوناگون در آن وجود دارد. معلم تدریس می کند، مدیر رهبری آموزش آنجا رابر عهده دارد. دانش آموزان نقش یادگیری و رسیدن به هدفهای تربیتی را عهده دار هستند در اینجا نیز موفقیت مدرسه منوط به اجرای هر یک از نقش هاست . بنابراین باید گفت که قبل از ارتباط خانه و مدرسه باید هر یک از این دو نهاد در درون خود از نظام و وحدت درونی برخوردار باشد. لزوم و اهمیت نظام درونی هر یک از این دو نهاد و ارتباط موثر آنها با یکدیگر زمانی وضوح بیشتری پیدا می کند که قدری در ویژگیهای نوجوان تامل کنیم . در دوره بلوغ به طور طبیعی نوعی آرامش و اطمینان در فرد به وجود می آید و اگر بین خانه و مدرسه برای وحدت بخشی به برنامه های تربیتی ارتباط و هماهنگی لازم موجود نباشد عدم اطمینان و اضطراب او شدت پیدا می کند و معمولا کجروی های اخلاقی و اختلالات رفتاری نوجوان در چنین زمینه ای رشد می کند.کلیدواژه ها
خانواده ، مدرسه ، تعامل ، تحقق ، آموزش و پرورشمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.