نقش روش تدریس مشارکتی بر پیشرفت تحصیلی ، شایستگی اجتماعی و عزت نفس دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_1120
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 119
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدحسن میکائیلی کچپی

کارشناسی ، علوم تربیتی (آموزش ابتدایی )، آموزش و پرورش مازندران

یوسف رحمدل

کارشناسی، علوم تربیتی، آموزش و پرورش مازندران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر، بررسی نقش روش تدریس مشارکتی بر پیشرفت تحصیلی ، شایستگی اجتماعی و عزت نفس دانش آموزان است . این پژوهش به روش مروری با بررسی متون و اسناد موجود در این زمینه انجام شده است . نتایج پژوهش حاضر نشان می دهد که روش تدریس مشارکتی می تواند بهبود قابل توجهی در توانایی حل مسائل پیچیده دانش آموزان ایجاد کند، زیرا این روش از طریق تعاملات گروهی و انفرادی ، مهارت های مسئله مداری و تفکر کارآمد را تقویت می کند. روش تدریس مشارکتی با تاکید بر فعالیت و تعامل دانش آموزان، با مبانی نظری یادگیری سازگاری دارد و می تواند به تقویت نظریه های یادگیری مثبت مانند نظریه تعاملی یادگیری کمک کند. روش تدریس مشارکتی می تواند به بهبود توانایی دانش آموزان در حل تعارضات و مشکلات ارتباطی کمک کند، زیرا از آنها خواسته می شود که در فرآیند یادگیری با دیگران همکاری کنند و تفاوتهای خود را مدیریت کنند. این روش می تواند به توسعه مهارتهای اجتماعی دانش آموزان کمک کند، زیرا آنها را در مواقع مختلفی که نیاز به همکاری و تعامل دارند، تجربه می کنند. روش تدریس مشارکتی می تواند به تقویت خودکارآمدی دانش آموزان کمک کند، زیرا از آنها خواسته می شود که در فعالیت های یادگیری مشارکت کنند و از تجربه های موفقیت آمیز خود استفاده کنند. روش تدریس مشارکتی می تواند به تقویت خودکارآمدی دانش آموزان کمک کند، زیرا از آنها خواسته می شود که در فعالیت های یادگیری مشارکت کنند و از تجربه های موفقیت آمیز خود استفاده کنند. دانش آموزانی که در روش تدریس مشارکتی شرکت می کنند، دارای توانایی بالاتری در حل مسائل پیچیده و تفکر مسئله مدار هستند. دانش آموزانی که با روش تدریس مشارکتی آموزش داده می شوند، توانایی بیشتری در مواجهه با تغییرات و تعامل با محیط پویا را دارند. این توانایی انعطافپذیری از طریق فرآیند یادگیری گسترده و تنوع آموزشی تقویت می شود.

کلیدواژه ها

روش تدریس مشارکتی ، پیشرفت تحصیلی ، شایستگی اجتماعی ، عزت نفس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.