واکاوی دلایل تاثیرگذاری معلم پژوهنده در روند تحصیلی دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 100
نویسندگان
کارشناسی ارشد قرآن و حدیث، مشاور، اهواز، سوسنگرد
کارشناسی ادبیات، مدیر، اهواز، سوسنگرد
کارشناسی راهنمایی و مشاوره، اهواز، سوسنگرد
کارشناسی روانشناسی، معاون پرورشی، اهواز، سوسنگرد
چکیده
برنامه معلم پژوهنده یکی از نوآوری های پژوهشکده تعلیم و تربیت بوده است که از سال ۱۳۷۵ با نظارت پژوهشکده تعلیم و تربیت در سراسر کشور به اجراء در آمده است . معلم پژوهنده به هر معلم یا دست اندرکار آموزش و پرورش گفته می شود که به نحوی به مسائل آموزش و پرورش و مدیریتی سروکار دارد و علاقمند است برای بهسازی و اصلاح وضعیت نامطلوب آموزش به اقدامهای علمی (اقدام پژوهی )دست برند،تا نتیجه آن منجر به تغییر و اصلاح وضعیت گردد. به منظور دسترسی به اهداف مذکور برنامه معلم پژوهنده از سال ۷۵ با برنامه ریزی ، سیاستگذاری نظارت و هماهنگی پژوهشکده تعلیم وتربیت و با مشارکت فعال شورای تحقیقات استانها در سراسر کشور به اجرا درآمده است . بررسی های به عمل آمده نشان می دهد که این برنامه از لحاظ کمی و کیفی سیر صعودی داشته است هرچند که به هدفهای مورد نظر کاملا دست نیافته است . . بطوری که می توان گفت در مقایسه با پژوهش های مرسوم و دانشگاهی از اقبال و پذیرش خوبی از سوی معلمان و مدیران و کارشناسان آموزش و پرورش برخوردار بوده است . زمینه ها و محورهای موضوعی گزارش معلمان در مورد مسائلی که در کلاس درس با مدرسه با آن مواجه بودهاند می باشد که عبارتند از چگونگی تدریس یک مفهوم علمی با موضوع درسی ، تولید روش حل مسایل رفتاری دانش آموزان در موارد خاص، شیوههای اداره کلاس مرتبط با تعلیم وتربیت بوده استکلیدواژه ها
اهمیت ، پزوهش ، معلم ، تحصیل ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.