بررسی مشکلات مربوط به استفاده از فناوری اطلاعات در آموزش به دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_1047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 239
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمانه جلالوند

آموزش و پرورش استان یزد

چکیده

فناوری به استفاده از دانش علمی و فنی برای حل مسائل و ایجاد نوآوری ها در زمینه های مختلف از جمله ارتباطات، پزشکی ، صنعت ، کشاورزی و غیره اطلاق می شود. این شامل استفاده از ابزارها، دستگاهها، روشها و فرایندهایی می شود که بهبود عملکرد و کارایی انجام کارها را با استفاده از دانش علمی و تکنولوژی فراهم می کند فناوری در آموزش و پرورش نقش بسیار مهمی دارد و می تواند به بهبود روند آموزش و یادگیری کمک کند. برخی از کاربردهای فناوری در آموزش و پرورش عبارتند از:استفاده از رسانه های دیجیتال و نرم افزارهای آموزشی برای ارائه محتوای آموزشی به صورت جذاب و تعاملی .استفاده از وبسایت ها و پلتفرمهای آموزش آنلاین برای دسترسی آسانتر به منابع آموزشی . استفاده از ویدیوها، پادکست ها و سایر رسانه های دیجیتال برای تقویت فرایند یادگیری .استفاده از تکنولوژی های هوش مصنوعی و واقعیت مجازی برای ایجاد تجربیات آموزشی تعاملی و واقعی تر. استفاده از پلتفرمهای مدیریت آموزشی برای سازماندهی و نظارت بر فرآیند آموزشی .استفاده از فناوری در آموزش و پرورش می تواند باعث افزایش تعامل و مشارکت دانش آموزان، افزایش کیفیت آموزش و ارتقای فرآیند یادگیری شود فناوری در مدرسه در طول آموزش عالی نیز به نفع کودکان است و بنیانی قوی از یک زندگی حرفه ای موفق را در افراد پایه ریزی می کند.کامپیوتر می تواند از موضوعات مختلف توضیحات جالب توجهی ارائه دهد. اینترنت اقیانوسی است از اطلاعات، که برای تفسیر و ویرایش آموزهها در مدرسه می تواند بکار گرفته شود. گنجاندن فناوری در فرایند یادگیری باعث می شود که یادگیری به یک فعالیت لذت بخش تبدیل شده و در نتیجه ، موجب ایجاد علاقه بیشتری در کودکان شود.

کلیدواژه ها

فناوری ، تکنولوژی ، معلمان و دانش آموزان،مقطع ابتدایی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.