فضای مجازی و تعلیم و تربیت دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_1024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 114
نویسندگان
فو ق لیسانس مد یریت بازرگانی گرایش بازاریابی،دانشگاه آزاد واحد بویین زهرا قزوین
چکیده
فضای مجازی این امکان را به دانش آموزان می دهد که روابط اجتماعی وسیع تری را تجربه کنند. نوجوانان در دنیای مجازی با چالش ها و بحرانهای مختلفی روبه رو می شوند؛ که حل این بحرانها و رسیدن به راهحل های برای عبور از این چالش ها به موفقیت آنها در سالهای بالاتر زندگی کمک می کند. نداشتن زمان لازم برای درس خواندن به مرور باعث افت تحصیلی دانش آموزان می شود و همین موضوع باعث نگرانی بسیاری از والدین می شود. استفاده از فضای مجازی علاوه بر تاثیر در روند تحصیلی دانش آموزان باعث مشکلات دیگری نیز می شود استفاده درست از فضای مجازی و جلوگیری از آسیب های این فضا نیاز به یک برنامه ریزی اصولی دارد. یکی دیگر از آسیب های فضای مجازی برای دانش آموزان، بی نظمی در برنامه های روزانه است . نداشتن نظم در انجام کارها باعث می شود که دانش آموزان مقید به انجام کارها در زمان خاصی نباشند و اکثر وقت ها کارها به درستی انجام نشود و روی هم انباشته شود. بدون شک استفاده نادرست از دنیای مجازی زمان استراحت بسیاری از دانش آموزان را مختل می کند. خیلی از دانش آموزان تا دیروقت در فضای مجازی گشت وگذار می کنند و استراحت کافی در طول شب ندارند. نداشتن خواب کافی در طول شب باعث می شود دانش آموزان تمرکز کاف ی برای یادگیری مطالب درسی نداشته باشند.دانش آموزان بهتر است که با ایجاد راهحل های اصولی سبک زندگی خود را به سرعت تغییر دهند؛ زیرا، با عدم انجام این کار علاوه بر تاثیر نامطلوب در وضعیت تحصیلی ، سلامتی شان هم به خطر می افتد. با توجه به پیشرفت فناوری ماهواره ای و گسترش رسانه ای و آماده شدن بستر تبادل فرهنگ ی در دهکده جهانی ، تحقیقات موید آن است که این پد یده می تواند به بحران هویت وناهنجاری تربیتی دامن بزند. تحولات عصر فناوری اطلاعات و جهانی شدن رسانه ها، تهدیدی جدی برای هویت جوانان و نوجوانان به حساب می آید.کلیدواژه ها
فضای مجاز ی ، تربیت ، دانش آموزان، تعلیم و تربیت ، تعلیممقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.