بررسی پرخاشگری و زورگویی در دانش آموزان پایه ششم
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0970
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 208
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد گرمسار
دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد رامهرمز
کارشناسی علوم تربیتی پیش دبستانی و دبستان دانشگاه پیام نور اهرم
کارشناسی ارشدفیزیولوژی محض دانشگاه آزاد شوشتر
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان فاطمه زهرا اهواز
چکیده
بررسی پرخاشگری و زورگویی در دانش آموزان پایه ششم از جنبه های اجتماعی و روانشناختی اهمیت زیادی دارد. پرخاشگری و زورگویی دو مفهوم مهم هستند که می توانند در محیط های مختلف رخ بدهند و تاثیرات منفی زیادی داشته باشند پرخاشگری : وقتی از پرخاشگری صحبت می کنیم ، منظورم ما این است که شخصیت یا رفتار فردی برای انتقال احساسات منفی ، خشونت یا تعارض با دیگران استفاده می شود. این می تواند شامل بی احترامی ، جنگجویی ، فشار ذهنی و حتی فیزیکی ، و حرفزنی نامناسب باشد زورگویی : زورگویی همونطور که احتمالا حدس زدید، استفاده از نیرو یا تهدیدات برای کسب قدرت یا کنترل بر دیگران است . این می تواند شامل انواع تعرضها مثل تهدید فیزیکی ، تحریک جنسی ، به محدود کردن آزادی شخصیت یا جمعیت ، یا حتی ایجاد محیط هایی که بخاطر فشار و تهدید، افراد نتوانند به طور طبیعی رفتار کنند. فهم عمیق تر از دلایل پرخاشگری و زورگویی در دانش آموزان پایه ششم به افزایش توانایی های مدرسه و خانواده در مدیریت و کنترل این رفتارها کمک می کند. برخی از عوامل موثر ممکن است شامل عوامل خانوادگی ، روانشناختی ، اجتماعی ، فرهنگی ، و حتی اقتصادی باشند که باعث ایجاد چنین رفتارهایی در دانش آموزان می شوند. شناخت علل این رفتارها و پیدا کردن راهکارهای مناسب برای پیشگیری از آنها می تواند بهبود رفتارهای اجتماعی و تعاملی دانش آموزان را تسهیل کند.کلیدواژه ها
پرخاشگری ،زورگویی ،دانش آموزان،پایه ششممقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.