چالش های آموزش نوین به دانش آموزان در عصر جدید
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0919
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 182
نویسندگان
کارشناسی روانشناسی عمومی دانشگاه پیام نور واحد کلات
کارشناسی ریاضی دانشگاه صنعتی شاهرود
کارشناسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پیام نور درگز
کارشناسی روانشناسی عموی دانشگاه پیام نور واحد کلات
کارشناسی شیمی دانشگاه پیام نور فریمان
چکیده
مقاله ”چالش های آموزش نوین به دانش آموزان در عصر جدید” به بررسی چالش هایی می پردازد که با پیشرفت فناوری و تحولات جامعه ، در فرآیند آموزش و پرورش به وجود آمده است . یکی از چالش های اساسی ، تعامل نوعی مناسب بین فناوری وآموزش است . استفاده از فناوری های نوین ، مانند هوش مصنوعی و واقعیت مجازی ، می تواند تجربه آموزشی را بهبود بخشیده ولی نیازمند برنامه ریزی دقیق و طراحی مناسب است . این مقاله به تجربه های موفق و شکست در این زمینه اشاره می کند و راهکارهایی برای بهبود فرایند آموزش با استفاده از فناوری را مورد بررسی قرار می دهد.چالش دیگری که مطرح می شود، تطابق آموزش با نیازهای جامعه و بازار کار است . با تغییرات سریع در بازار کار و نیازمندی های متغیر، آموزشگران نیاز دارند تا محتواها و مهارتهایی که به دانش آموزان انتقال می دهند، را به روز رسانی کنند. همچنین ، نیاز به توسعه مهارتهای فردی و ارتقاء فرآیندهای تفکر و خلاقیت نیز از موارد مهم در آموزش نوین است . یک چالش دیگر، تعامل و همکاری بین دانش آموزان است . آموزش نوین معمولا بر تعاملات گروهی و همکاری تاکید دارد، اما مدیریت این تعاملات و ایجاد محیطی که همه دانش آموزان بتوانند مشارکت کنند، چالش هایی ایجاد می کند که نیازمند راهکارهای خاصی است .در نهایت ، این مقاله به اهمیت آموزش مهارتهای زندگی (مانند مهارتهای ارتباطی و حل مسئله ) و نیز ارزیابی مناسب عملکرد دانش آموزان پرداخته و به این نکته تاکید می کند که آموزش نوین نیازمند تعادل میان فناوری ، محتوا و روشهای آموزشی سنتی است .کلیدواژه ها
چالش های ، آموزش نوین ، دانش آموزان، عصر جدیدمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.