خلاقیت و نواوری در کلاس های چندپایه
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0903
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 174
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی، دانشگاه تربیت معلم شهید رجایی سمنان
کارشناسی علوم تربیتی، دانشگاه تربیت معلم تهران
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، غیرانتفاعی کومش سمنان
چکیده
کلاسهای چندپایه ، جایی که دانش آموزان از چندین پایه تحصیلی در یک کلاس تدریس می شوند، فرصت های منحصر به فردی برای ترویج خلاقیت و نواوری ارائه می دهند. این محیط های یادگیری متفاوت از کلاسهای سنتی هستند و معلمین را به چالش می کشند تا استراتژی ها و رویکردهای نوآورانه ای را برای تدریس اتخاذ کنند.ضرورت خلاقیت ، روش های مختلف پرورش خلاقیت ، کاربرد خلاقیت در امر آموزش، عوامل دخیل در خلاقیت ، موانع تفکر خلاق و چند نمونه از طرح هایی برای تقویت تفکر خلاق پرداخته شده است . با اتخاذ استراتژی های مبتکرانه و رویکردهای تدریس متناسب ، معلمین می توانند تجربیات یادگیری غنی و معناداری را برای دانش آموزان ایجاد کنند. چالش های موجود نیز با برنامه ریزی دقیق ، استفاده از فناوری و توسعه مهارتهای حرفه ای قابل غلبه هستند. در نهایت ، کلاسهای چندپایه می توانند به عنوان محیط هایی برای تقویت خلاقیت و نوآوری ، و همچنین توسعه مهارتهای قرن بیست و یکم در دانش آموزان عمل کنند. نتایج و یافته ها نشان می دهد که خلاقیت فرصت های مناسبی را برای آموزش و یادگیری پایدار فراهم می کند و با محیط پیرامون و دنیای اطراف خود ارتباط موثری برقرار می کند. علی رغم فرصت های فراوان، کلاسهای چندپایه با چالش هایی نیز مواجه هستند. این چالش ها شامل مدیریت زمان، برنامه ریزی درسی مناسب برای تمام سطوح، و توسعه فعالیت هایی است که می توانند همه دانش آموزان را درگیر کنند. برای غلبه بر این چالش ها، معلمین باید به طور مداوم در توسعه حرفه ای خود سرمایه گذاری کنند و از روشهای نوآورانه و فناوری های آموزشی برای بهینه سازی فرآیندهای یادگیری استفاده کنند.این مقاله به بررسی اهمیت خلاقیت و نوآوری در کلاسهای چندپایه و ارائه استراتژی های موثر برای بهبود فرآیند یادگیری در این محیط ها می پردازد.کلیدواژه ها
خلاقیت ، نواوری ،کلاس های ،چندپایهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.