تحلیل محتوای پودمان دوم کتاب شیمی فنی حرفه ای بر اساس روش ویلیام رومی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0864
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 214
نویسندگان
کارشناسی ، آموزش شیمی ، دانشگاه فرهنگیان مرکز آموزش عالی شهید رجایی اصفهان اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان، آموزشگاه حضرت نرجس (س)
چکیده
کتاب درسی منبع واحد و مشترکی است که در سراسر کشور به طور همزمان و هماهنگ تدریس شده و جهت دهنده فعالیت معلمان و فراگیران به سوی اهداف آموزشی مورد نظر برنامه ریزان آموزشی است . بنابراین نحوه نگارش و تدوین محتوای کتب درسی از اهمیت خاصی برخودار بوده و باید به گونه ای باشد که فراگیران را به سوی اهداف مورد انتظار هدایت کند. تحلیل محتوا یکی از روشهای مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل و بررسی نقاط قوت و ضعف محتوای کتاب است . هدف از انجام این پژوهش ، بررسی فعال یا غیرفعال بودن محتوای پودمان دوم کتاب شیمی فنی حرفه ای به روش ویلیام رومی است . محتوای کل پودمان شامل متن ، تصاویر و پرسش ها بوده که هر کدام به صورت جداگانه در ۳ دسته مقوله فعال، خنثی و غیرفعال طبقه بندی شدند. ضریب درگیری متن ، ۰۰۸/۰ و ضریب درگیری تصاویر، ۰۴۱/۰ محاسبه شد که هر دو از ۴/۰ کمتر بوده و بیانگر غیرفعال بودن متن و تصاویر این پودمان است و موجب درگیری فعال دانش آموزان نمی شوند. ضریب درگیری سوالات ۴/۲ محاسبه شد که از ۵/۱ بیشتر و غیرفعال بوده و نشاندهنده این است که سطح سوالات از متن ، تصاویر و توانایی دانش آموزان فراتر است .کلیدواژه ها
تحلیل محتوا، شیمی فنی حرفه ای ، پودمان دوم، روش ویلیام رومیمقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش بازیهای آموزشی در بهبود فرآیند یادگیری و انگیزه دانش آموزان عشایر
- بررسی رابطه بین همدلی و احساس تنهایی بر اعتیاد به فضای مجازی دانش آموزان استان چهارمحال و بختیاری
- بررسی اثربخشی تمرینات شناختی رایانه ای بر برنامه ریزی و سازماندهی در دانش آموزان دارای اختلال یادگیری ریاضی
- اثر بخشی روایت درمانی بر کاهش احساس تنهایی و بهبود مدیریت استرس در مادران کودکان دارای معلولیت جسمی-حرکتی: مطالعه ای نیمه آزمایشی در مدارس استثنایی تبریز
- نقش مدرسه در هویت یابی دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.