اهمیت تدریس تعاملی بر کیفیت یادگیری دانش آموزان در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0795
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 115
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر
چکیده
رویکرد تدریس تعاملی فعالیتی منظم و سنجیده در باره موضوع یا مساله ای خاص است که دانش آموزان در تعامل با یکدیگر درقالب گروه های چند نفره درباره ی آن موضوع یا مساله به مطالعه ، اندیشه ، بحث واظهار نظر می پردازند.دراین روش ها برخلاف روش های معمول، دانش آموزان فعالانه در فرایند آموزش شرکت می کنند و مسئولیت یادگیری خود و دوستانشان را برعهده می گیرند.تدریس تعاملی روشی است که به آن روش فعال تدریس نیز گفته می شود.هدف از پژوهش حاضر،اهمیت تدریس تعاملی بر کیفیت یادگیری دانش آموزان در آموزش و پرورش است . روش پژوهش به صورت مروری بوده و از اسناد کتابخانه ای و منابع اینترنتی استفده شده است . نتایج این تحقیق نشان می دهد که در روش تدریس تعاملی موقعیتی فراهم می شود که در آن دانش آموزان یکدیگر را به عنوان گروه همکار تجربه می کنند. یکی از مهم ترین دلایل افزایش کیفیت یادگیری ، وجود مولفه های تعامل و ارتباط است . با بکارگیری این رویکرد، سطح یادگیری فراگیران به طور معنی داری افزایش می یابد و موجب رضایت خاطر فراگیران می شود.کلیدواژه ها
آموزش و پرورش، تدریس ، تعامل ، فنون تدریس ،یادگیری .اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.