چالش ها و راهبردهای مواجهه با آموزش و پرورش در عصر جهانی شدن

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_0428
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 196
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهاره غلامی

دکتری برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد واحد اسلامشهر

چکیده

در عصر جهانی شدن، آموزش و پرورش با چالش های متعددی روبرو است که نیازمند توجه و اتخاذ راهبردهای نوینی است . این مقاله به بررسی و تحلیل این چالش ها و ارائه راهبردهای موثر برای مقابله با آنها می پردازد. از جمله مهم ترین چالش ها می توان به افزایش تنوع فرهنگی در کلاسهای درس، نیاز به مهارتهای جدید در قرن ۲۱، فشار برای ادغام فناوری های نوین در فرآیندهای یادگیری ، و چالش های ناشی از نابرابری های آموزشی اشاره کرد.مقاله راهبردهای متعددی را برای مقابله با این چالش ها پیشنهاد می دهداولا،. تاکید بر توسعه برنامه های آموزشی فراگیر که قادر به پاسخگویی به تنوع فرهنگی و نیازهای متفاوت دانش آموزان است دوما،. ادغام مهارتهای قرن ۲۱ مانند تفکر نقادی ، خلاقیت ، همکاری ومهارتهای ارتباطی در کنار دانش سنتی سوما،. استفاده از فناوری به شیوهای خلاقانه و موثر که فرصت های یادگیری جدیدی را فراهم آورد و دسترسی به منابع آموزشی را گسترش دهد.مقاله همچنین بر اهمیت توسعه زیرساخت های آموزشی قوی برای حمایت از یادگیری دیجیتال و فراهم آوردن آموزش با کیفیت برای همه ، صرف نظر از پیش زمینه های اقتصادی و جغرافیایی دانش آموزان، تاکید می کند. علاوه بر این ، ضرورت آموزش معلمان برای به کارگیری شیوهها و ابزارهای جدید آموزشی و همچنین آمادهسازی آنها برای مواجهه با تنوع فرهنگی و اجتماعی دانش آموزان مورد تاکید قرار گرفته است .در نهایت ، مقاله بر این نکته تاکید می کند که برای مواجهه موفقیت آمیز با چالش های عصر جهانی شدن در زمینه آموزش و پرورش، نیاز به یک تلاش جمعی از سوی تمامی ذینفعان، از جمله موسسات آموزشی ، معلمان، خانوادهها، و سیاست گذاران وجود دارد. از طریق همکاری و به اشتراکگذاری بهترین شیوهها، می توان فرصت های آموزشی معنادار و جامعی را برای تمام دانش آموزان در سراسر جهان فراهم آورد.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.