آموزش شاخصه های تغییرات و تحولات اجتماعی در قرآن به دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_0410
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 148
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طاهره باقلی

سطح دوحوزه کرمانشاه ایران

چکیده

تمدن به معنای خروج از جهل و توحش و وارد شدن در راه انسانیت و ترقی است. استاد شهید مطهری نیز تمدن را به معنای پیشروی و ترقی در علوم و معارف و صنایع و نظامات تحلیل و تعریف مینماید و در یک کلام تمدن یعنی قانونمند و با برنامه زندگی کردن با توجه به این نکته باید گفت: مفسران غالبا مباحث پیرامون تمدن بشری را، ذیل آیه دویست و سیزده سوره بقره مطرح کردهاند که آمده است : کان الناس امه وحده فبعث الله النبیین مبشرین ومنذرین وانزل معهم الکتب بالحق لیحکم بین الناس فیما اختلفوا فیه : (بقره ۲۱۳۰) مردم امتی یگانه بودند پس خداوند پیامبران را نوید آور و بیم دهنده برانگیخت و با آنان کتاب را به حق فرو فرستاد تا میان مردم در آنچه با هم اختلاف داشتند داوری کند. این آیه شریفه نکاتی را پیرامون تمدن بشری دارد برای رسیدن به تمدن واقعی و پیشرو مهمترین وسیله قانون همه جانبه است و در کنار قانون کامل مجریان اصلاح شده و خود ساخته لازم است.

کلیدواژه ها

تمدن، قرآن شاخص ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.