بررسی اهمیت پرورش خلاقیت در دانش آموزان، موانع و راهکارهای آن
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0324
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 103
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتیاداره آموزش و پرورش شهرستان سلماس
کارشناسی حسابداریاداره آموزش و پرورش شهرستان سلماس
دیپلم تربیت بدنیاداره آموزش و پرورش شهرستان سلماس
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشیاداره آموزش و پرورش شهرستان سلماس
چکیده
می دانید که آموزش و پرورش پایه و سرمنشا پدشرفت هر کشور است . آموزش و پرورش با تربیت دانش اموزان، در حقیقت آینده کشور را رقم می زند چرا که همین دانش آموزان در آینده مسوولیت های مختلف کشور را به عهده خواهند گرفت . پس هر چه امروز به آنها بیاموزیم آنها در آینده به کار خواهند بست . نیز می دانید که در عصری زندگی می کنیم که پیشرفت هر کشوری وابسته به میزان تولید فکر و ایده های نو در آن کشور است . کشوری پیشرفته تر و موفق تر است که نیروی انسانی متفکر و خلاق بیشتری دارد و در اداره امور خود در زمینه های علم ، فناوری ، سیاست ، فرهنگ و غیره خلاقانه تر عمل می کند . اگر می خواهیم در دنیای پرشتاب امروز از قافله عقب نمانیم ، باید پرورش خلاقیت را در دانش اموزان خود در اولویت اول آموزش قرار دهیم تا در آینده بتوانیم نیروهای متفکر ، خلاق وکارآمد تری داشته باشیم . اما به عنوان یک معلم به چه میزان از راهکارهای پرورش خلاقیت در دانش آموزان اطلاع داریم ؟ متاسفانه بعضا مشاهده می شود که معلمان مهارت و اطلاع کافی از این مساله ندارند و با رفتارهای نا آگاهانه و نادرست ، خلاقیت را در دانش آموزان خاموش می کنند و با این کار ضربه بزرگی به پیکر سیستم اموزشی کشور وارد می کنند . این مساله انگیزه ای شد تا بر آن شوم که تجربیات و دانسته های خود را در زمینه راهکارهای پرورش خلاقیت در دانش اموزان در اختیار همکارانم قرار دهم تا شاید در سالی که موسوم به سال نو آوری و شکوفایی است ،گامی در جهت بهبود کیفیت آموزش در مدارس بردارمکلیدواژه ها
خلاقیت، دانش آموزان، معلم، مدرسهمقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوش مصنوعی در افزایش کیفیت آموزش در سیستم آموزش عالی
- مروری بر مدلهای بهرهوری پژوهشی و ارائه یک مدل مفهومی با رویکرد ارزیابی عملکرد در دانشگاههای علوم پزشکی
- بهره وری پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی؛ دیدگاه ها و چالشها
- بررسی تاثیر بحرانهای اقتصادی بر سلامت روانی جامعه
- تاثیر آموزش مجازی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی استان فارس
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.