بررسی استفاده از ابزار دیجیتال در یادگیری دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0316
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 133
نویسندگان
کارشناسی ارشد علوم تربیتی، دانشگاه تنکابنآموزگار ابتدایی، اداره آموزش و پرورش شهرستان نوشهر
کارشناسی ارشد علوم سیاسی، دانشگاه چالوسآموزگار ابتدایی ، اداره آموزش و پرورش شهرستان نوشهر
کارشناسی ارشد روانشناسی ، دانشگاه تربیت معلم تهرانآموزگار ابتدایی، اداره آموزش پرورش شهرستان جوبیار
چکیده
استفاده از ابزارهای دیجیتال در یادگیری دانش آموزان به معنای استفاده از برنامه های ارتباطی ، ابزارهای تعاملی ، نرم افزارهای کلاس داری مجازی ، و پلتفرمهای آموزشی آنلاین در میان مشخصات این ابزارها میباشد. این ابزارها به معلمان و دانش آموزان فراهم میکنند تا به راحتی برنامه درسی ، جدول کلاسی ، تکالیف ، بحثهای گروهی ، نمایشهای تعاملی ، و بازیهای آموزشی را به دانش آموزان ارائه دهند. با استفاده از این ابزارها، معلمان میتوانند زمان خود را به صورت بهینه مدیریت کرده و بهترین بهره وری را از زمان خود ببرند. همچنین ، میتوانند تنش خود را کاهش دهند و به کیفیت زندگی شخصی و خانوادگی خود توجه کنند. ابزارهای دیجیتال برای یادگیری موثر، برای تقویت عملکرد معلمان و دانش آموزان، برای تشکیل ارتباط آسان با دانش آموزان و والدین ، و برای ارائه منابع آموزشی متنوع به دانش آموزان کمک میکنند. مقاله حاضر که به روش مروری و با استناد به کتابخانه ای و اینترنتی انجام گرفته است به بررسی استفاده از ابزار دیجیتال در یادگیری دانش آموزان می پردازد.کلیدواژه ها
استفاده، ابزار دیجیتال ، یادگیری دانش آموزان.مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.