میزان آشنایی معلمان دوره ابتدایی بانظریه های یادگیری و به کارگیری آنها در فرایند تدریس
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0304
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 212
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی
کارشناسی علوم تربیتی پیام نور واحد تایباد
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه ازاد
چکیده
مقاله ”میزان آشنایی معلمان دوره ابتدایی با نظریه های یادگیری و به کارگیری آنها در فرایند تدریس ” به بررسی سطح آشنایی معلمان دبیرستانی با نظریه های یادگیری و نحوه استفاده آنها در فرایند تدریس می پردازد. مطالعه حاضر با استفاده از روش تحقیق پیمایشی و ابزار جمع آوری دادههای پرسشنامه به این منظور انجام شده است . نتایج نشان می دهند که اکثریت معلمان دوره ابتدایی آشنایی محدودی با نظریه های یادگیری دارند و بیشتر از اینکه از آنها در فرایند تدریس استفاده کنند، از روشهای سنتی و معمولی استفاده می کنند. به عنوان مثال، استفاده از محاضرات، توضیحات شفاهی ، و تمرینات مکرر بیشتر از هر چیز دیگری مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از معلمان اشاره کردهاند که عوامل مختلفی از جمله محدودیت های زمانی و نبود منابع مناسب ، از بهرهگیری کامل از نظریه های یادگیری در تدریس مانع شده اند. از جمله پیشنهادات مطرح شده برای بهبود وضعیت می توان به ارتقای دورههای آموزشی معلمان در زمینه نظریه های یادگیری ، تشویق به استفاده از روشهای فعالسازی دانش آموزان و ترویج فرهنگ استفاده از فناوری های آموزشی اشاره کرد. در نتیجه ، افزایش آگاهی معلمان از نظریه های یادگیری و بهرهگیری بهینه از آنها در فرایند تدریس می تواند به بهبود کیفیت آموزش و یادگیری در مدارس کمک کند.کلیدواژه ها
میزان آشنایی ،معلمان، دوره ابتدایی ،نظریه های یادگیری ، کارگیری ، فرایند تدریسمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.