وظایف و مسئولیت های آموزش و پرورش در فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_0121
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 153
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزانه خفائی

کارشناسی مطالعات اجتماعی پردیس فاطمه الزهرا (س) اهواز ( دبیر)

محمدمهدی صالحی

کارشناسی آموزش ابتدایی پردیس رسول اکرم (ص) اهواز

رحیم صالحی

معاون آموزش عمومی آموزش و پرورش شهرستان رامشیر

چکیده

همانگونه که مستحضریم مهم ترین نقش آموزش و پرورش در تحقق اقتصاد مقاومتی فرهنگ سازی میان دانش آموزان، اولیا و مربیان است .در واقع ساماندهی مناسب نیروی انسانی از رویکردهای اصلی آموزش و پرورش در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی خواهد بود.مهمترین نقش آموزش و پرورش در تحقق اقتصاد مقاومتی فرهنگ سازی در میان دانش آموزان، اولیا و مربیان است . آموزش و پرورش با ایجاد آمادگی ذهنی و روحی برای کارآفرینی ، استفاده از تولیدات داخلی و صرفه جویی در امور مختلف زمینه را برای تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه ایجاد می کند.در واقع تدوین کتب درسی و گنجاندن مفاهیم و مطالب در آنها بر مبنای اقتصاد مقاومتی زمینه را برای تحقق اهداف آموزش و پرورش در این زمینه فراهم می کند. متاسفانه طی سالهای اخیر جذب نیروی انسانی بدون کارشناسی صرفا در پاسخ به نیاز اشتغال جامعه بوده و کارآمدی چندانی نداشته است .به منظور فرهنگ سازی اقتصاد مقامتی در میان دانش آموزان ارائه آموزشهای لازم به معلمان از موثرترین گروهها آغار شده و برای تحقق این هدف با ارگانهای دیگری همچون بسیج نیز همکاری می شود.آموزش و پرورش نقش مهمی در فرهنگ سازی برای ترویج و بسط آنچه در نظام جمهوری اسلامی ایران بهدنبال آن هستیم در بین دانش آموزان و خانواده ها دارد. سیاست های این موضوع در کشورمان باید به یکگفتمان عمومی تبدیل شود و آموزش و پرورش رسالت و نقش مهمی در این گفتمان سازی دارد.یکی از بزرگترین رسالت های آموزش و پرورش در این حوزه توجه به تربیت نسلی ست که در آینده بتواند بارویکرد اقتصاد مقاومتی کشور را به سمت پیشرفت سوق دهد.

کلیدواژه ها

مسئولیت-آموزش و پرورش-فرهنگ سازی-اقتصاد مقاومتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.