نقش برنامه ریزی درسی در توسعه شایستگی های حرفه ای معلمان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_0096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 140
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهلا حیدری

کارشناسی روانشناسی عمومی دانشگاه پیام نور واحد رامشیر

مریم شریفی

کارشناسی روانشناسی عمومی دانشگاه پیام نور واحد رامشیر

فاطمه غبیشاویان منصور

کارشناسی آموزش ابتدایی پردیس فرهنگیان فاطمه الزهرا (س) اهواز

عفت جلال زاده

کارشناسی آموزش مشاوره و راهنمایی پردیس فرهنگیان فاطمه الزهرا (س) اهواز

مینا منصوری مهر

کارشناسی ارشد شیمی دانشگاه پیام نور واحد اهواز

چکیده

امروزه، توسعه آموزش و پرورش به منظور ارتقای سطح آموزش و پیشرفت جامعه ، از اهمیت بسزایی برخوردار است . در این راستا، کیفیت تدریس معلمان به عنوان یکی از موثرترین عوامل در بهبود سطح آموزش مطرح است . یکی از عوامل موثر بر کیفیت تدریس معلمان، ساختار برنامه های آموزشی است .در این مقاله ، تاثیر ساختار برنامه های آموزشی بر کیفیت تدریس معلمان بررسی شده است . نتایج تحقیقات نشان می دهد که ساختار برنامه های آموزشی به طور مستقیم تاثیر بسزایی بر کیفیت تدریس معلمان دارد. برای بهبود کیفیت تدریس معلمان و عملکرد دانش آموزان، بهتر است برنامه های آموزشی با محتوایی مناسب طراحی و اجرا شوند. همچنین ، استفاده از رویکردهای مبتنی بر دادهها، توسعه مهارتهای معلمان و بهبود فرهنگ سازمانی نیز می تواند بهبود قابل توجهی در کیفیت تدریس معلمان و عملکرد دانش آموزان ایجاد کند همچنین ، در این مقاله ، به ارائه رویکردهایی برای بهبود کیفیت تدریس معلمان پرداخته شده است . یکی از رویکردهای موثر برای بهبود کیفیت تدریس ، استفاده از رویکردهای مبتنی بر دادهها است . با استفاده از این رویکرد، می توان به طور دقیق تر از مشکلات و نیازهای دانش آموزان و معلمان آگاه شد و برنامه های آموزشی مناسبی برای آنها طراحی کرد.همچنین ، توسعه مهارتهای معلمان و بهبود فرهنگ سازمانی نیز می تواند بهبود قابل توجهی در کیفیت تدریس معلمان و عملکرد دانش آموزان ایجاد کند. بهبود دسترسی به فناوری های آموزشی و ایجاد ارتباط موثر با دانش آموزان و والدین نیز می تواند به بهبود کیفیت تدریس معلمان و عملکرد دانش آموزان کمک کند.با توجه به نتایج تحقیقات، می توان نتیجه گرفت که به منظور بهبود کیفیت تدریس معلمان و عملکرد دانش آموزان، نیازمند توجه به ساختار برنامه های آموزشی ، رویکردهای مبتنی بر دادهها، توسعه مهارتهای معلمان و بهبود فرهنگ سازمانی هستیم . این عوامل ، می توانند بهبود قابل توجهی در کیفیت تدریس معلمان و عملکرد دانش آموزان ایجاد کنند. در نهایت ، بهبود کیفیت برنامه های آموزشی و کیفیت تدریس معلمان، به ارتقای سطح آموزش و پیشرفت جامعه کمک خواهد کرد.

کلیدواژه ها

ساختار برنامه های آموزشی ، توسعه مهارتهای معلمان، رویکردهای مبتنی بر دادهها، فناوری های آموزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.