اهمیت پرورش خلاقیت در آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
  • کد COI اختصاصی: NCPP10_0085
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 128
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا آقائی علی

کارشناسی ،علوم تربیتی ، دانشگاه فرهنگیان۱اداره آموزش و پرورش شهرستان البرز ، هنرستان وحیده حکاک

ندا ساجدی منوچهر

کارشناسی، هنرهای تجسمی ، دانشگاه فرهنگیان۲اداره آموزش و پرورش شهرستان البرز ، هنرستان وحیده حکاک

زهرا علیمردانی

کارشناسی، آموزش زیست شناسی ، دانشگاه شهیدشرافت۳اداره آموزش و پرورش شهرستان البرز ، هنرستان وحیده حکاک

زینب شمسی لامشکنی صفرعلی

کارشناسی ، مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه علمی کاربردی خانه کارگر الوند۴اداره آموزش و پرورش شهرستان البرز ، هنرستان وحیده حکاک

شهرزاد هادی پوررودبارکی

کارشناسی ارشد ، مدیریت دولتی ، دانشگاه کار الوند۵اداره آموزش و پرورش شهرستان البرز ، هنرستان وحیده حکاک

چکیده

یکی از شاخصهای ر شد و ارتقای علمی در هر کشوری شکوفایی و تجلی خلاقیت و ابتکار عمل به عنوان زیر ساخت آن جامعه می با شد جوامعی که بتوانند خلاقیت ن سل جوان را احیاء و شکوفا سازند از میزان قابل توجه توسعه ، رشد و شکوفایی علمی برخوردار خواهند شد و بالعکس به هر میزان که خلاقیت پرورش و تعالی نیابد رکود علمی ، صنعتی و فرهنگی را باید برای آن جامعه انتظار دا شت . تحولات سریع ع صر کنونی ما، نیازمند حل م سائل و م شکلات به گونه ای خلاق ا ست . هرچند علم و تو سعه و پی شرفت نیاز اولیه بشر امروزی است ، ولی باید دانست که علم به خودی خود، ضامن حل بسیاری از مسائل و مشکلات آینده ای که ما با آن ها مواجه خواهیم شد نیست ، تنها نیروی فوق العاده و قدرتمند خلاقیت است که می تواند مسائل و مشکلات را به طرز خارق العاده ای از سر راه بشر بردارد. امروزه مردم ما نیازمند آموزش خلاقیت هستندکه با خلق ، افکار نو به سوی یک جامعه سعادتمند قدم بردارند. مساله تربیت کودکان و پرورش استعدادهای فطری آنان از مسایل بسیار مهمی است که باید مورد توجه مربیان و والدین قرار گیرد و معلمان بایستی امکانات تجلی اندیشه خلاق را در مدارس فراهم آوردند و دانش آموزان به تدریج مفاهیم اساسی علوم مختلف را بیاموزند تا با مسایل زندگی ، خلاقانه برخورد کنند و جهان اطراف خویش را در جهت مطلوب تغییر دهند.

کلیدواژه ها

خلاقیت ، ابتکار، جامعه ، مدارس ، آموزش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.