اهمیت فناوری های نوین الکترونیکی بر خلاقیت دانش آموزان در آموزش و پرورش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین همایش ملی تازه های روانشناسی مثبت
- کد COI اختصاصی: NCPP10_0001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 118
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر
چکیده
با ظهور فناوری های جدید اطلاعاتی و ارتباطی تحولات عمیق و گسترده ای در عرصه ها مختلف زندگی بشر ایجاد شده است . تحولات در عرصه ارتباطات و قدرت تاثیر گذار دانش اطلاعات باعث دگرگونی در حوزه آموزش و پرورش، به طور کلی و آموزش های عالی به طور خاص گردیده است . جامعه ای که هدف آن پیشرفت بر اساس دانش و فناوری است ، باید ابتدا آموزش و پرورش خود را متحول کند . برای این کار باید فناوری آموزشی ،یعنی طراحی ،اجراو ارزشیابی برنامه ریزی شده پژوهشهای بنیادی و کاربردی را به کار بگیردهدف. این پژوهش ،اهمیت فناوری های نوین الکترونیکی بر خلاقیdت دانش آموزان در آموزش و پرورش پرداخته شده است . روش پژوهش ،مروری -کتابخانه ای است که با توجه به نظرات اندیشمندان و صاحب نظران این حوزه نگاشته شده است .نتایج این پژوهش نشان می دهدکه خلاقیت به عنوان یک علم ، عاملی اساسی در پیشرفت و توسعه ی جوامع تلقی می شود و مدرسه و معلم ، به مثابه مکانی مناسب برای آموزش خلاقیت و ابتکار به دانش آموزان به شمار می آیند، زیرا خلاقیت امری آموختنی و قابل آموزش است و با ایجاد شرایط ، مقتضیات، تجهیزات و امکانات لازم، می توان به پرورش افراد خلاقی پرداخت . تکنولوژیهای نوین با وجود پیامدهای منفی برای یادگیرندگان و جوامع نوظهور، نقش بنیادین در رشد و توسعه ی مسائل مربوط به خلاقیت و ایده های نوآورانه ایفا می کند.کلیدواژه ها
آموزش،پرورش،دانش آموزان، خلاقیت ،فناوریمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.