نقش به کارگیری یادگیری الکترونیکی و فناوری اطلاعات در آموزش و یادگیری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم تربیتی، روانشناسی و مشاوره
  • کد COI اختصاصی: IPECONF07_361
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 123
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمانه روشناس

مدیر مدرسه ابتدایی

چکیده

امروزه با ظهور فناوری های نوین مانند چندرسانه ای ها، فرارسانه ها و ارتباط از راه دور، رویکردهای سنتی یادگیری دچار تغییر و تحول اساسی شده است . با ورود فناوری ها ی کمکی به ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظام آموزشی درکلیه دوره ها و سطوح تحصیلی تحولات چشمگیری در کشورها ی توسعه یافته و در حال توسعه مشاهده می گردد. به کمک سیستم مدیریت یادگیری، می توان به ارائه محتوای تحت وب پرداخت که در سال های اخیر استقبال زیادی از آن شده است . بی شک ، بیش ترین تاثیر پدیدآمدن فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی بر محیط های آموزشی بوده است . در سال های اخیر، فناوری های اطلاعات و ارتباطات چنان مورد پذیرش قرار گرفته اند که اکنون در هر جنبه از زندگی ضروری به نظر می رسد. کاربرد مهارت های ارتباطی و فناوری های جدید اطلاعاتی و تغییرات سریع آن، موجب بروز تحولات بسیار درکلیه جنبه های یادگیری و آموزش شده است . نهادهای آموزشی درکشور پهناور ایران نیز باید فناوری های نوین اطلاعاتی و مهارت های ارتباطی هردو با هم در عمل به کار گرفته شوند و از آن در آموزش های تخصصی و عمومی خود استفاده شود. به هرحال، ضرورت های عصر جدید ایجاب می کند توجه ویژه ای نسبت به استفاده از فناوری اطلاعات و به کارگیری مهارت های ارتباطی صورت گیرد. با توجه به اینکه نظام آموزش ما بر دو منبع میراث اسلامی و ایرانی تکیه دارد، رویکردهای انتخابی در برنامه ریزی های آموزشی ما هم باید بتواند راه را برای اعتلای تمدن ا سلامی ، ایرانی در جهان پیش رو فراهم کند. چنین حرکتی م ستلزم توجه به ابعاد فرهنگی و تمدنی دانش و معرفت ا ست . آموزش ما باید بتواند در کنار حفظ باورها، ارزش ها، سنتها، اعتقادات دینی و توجه به دیرینه باستانی و اسلامی ؛ توسعه علمی ، پژوهشی و مهندسی دانش ، بینش ، باورها و فرهنگ جامعه را همراه با آخرین دستاوردهای نوین و فناوری اطلاعاتی وارتباطی درکنار مهارت های ارتباطی برای ارتباط بهتر و موثرتر با مخاطبان و فراگیران خود به کارببرد. بر اساس پژوهش حاضر می توان نتیجه گرفت که فناوری اطلاعات و یادگیری الکترونیکی موجب ارتقای مهارت های ارتباطی در توسعه نیروی انسانی مبتنی برآموزش خواهد شد.

کلیدواژه ها

یادگیر ی الکترونیکی، مهارت ها، آموزش و یادگیری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.