کاربست برنامه شاد بعنوان روشهای مکمل تدریس در آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم تربیتی، روانشناسی و مشاوره
  • کد COI اختصاصی: IPECONF07_123
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 129
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن کرمعلیان

استادیار گروه علوم تربیتی ، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

مرجان رحمتی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته برنامه ریزی درسی ، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

چکیده

بررسی تاثیر و نقش برنامه شاد به عنوان یکی از شبکه های اجتماعی و به عنوان ابزاری مکمل در فرایند آموزش و همچنین مطالعه در خصوص امکان یا عدم امکان استفاده از آن به عنوان یک ابزار مکمل در فرایند تدریس تدوین شده است . روش این پژوهش از نوع کیفی و پدیدارشناسی تفسیری است . ابزار پژوهش شامل مصاحبه نیمه ساختاریافته و مشاهده است . در این روش، پژوهشگر هم از یکسو خود تجربه زیسته لازم را در یک شرایط خاصی کسب می کند و هم با طرح پرسش های مختلف سعی میکند نظرات و تلقی ها و فهم دانش آموزان درباره تاثیر کاربست نرم افزار شاد در فرایند تدریس را کشف و پدیدار کند. درواقع این روش شناخت یک پدیده را بر پایه معنایی که افراد در زندگی خود از آن پدیده دارند، بررسی می کند. به همین دلیل روش پدیدارشناسی برای انجام این پژوهش انتخاب شده است . نتایج پژوهش حاکی از آن است که نرم افزار شاد ظرفیت و قابلیت های لازم جهت استفاده در محیط های آموزشی را داراست که میتواند در راستای یک روش تدریس سنتی مورداستفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

برنامه شاد، روشهای مکمل ، تدریس ، آموزش و پرورش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.