رابطه تمایزیافتگی خود و باورهای غیرمنطقی با رضایت زناشویی در زنان دارای مشکلات زناشویی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات جهانی در علوم تربیتی، روانشناسی و مشاوره
  • کد COI اختصاصی: IPECONF07_098
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 177
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیدا قوی پنجه

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

چکیده

پژوهش حاضر با هدف رابطه بین تمایزیافتگی خود و باورهای غیرمنطقی با رضایت زناشویی در زنان دارای مشکلات زناشویی انجام شد. پژوهش حاضر از نظر اهداف کاربردی، از نظر داده ها کمی و از نظر ماهیت توصیفی و از نظر روش همبستگی بود. جامعه پژوهش کلیه زنان دارای مشکلات زناشویی مراجعه کننده به کلینیک ها و مراکز مشاوره شهرستان تنکابن در سال ۱۴۰۱ بودند که با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس و تعداد متغیرهای پیش بین ، تعداد ۱۰۰ نفر به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه تمایزیافتگی خود اسکورون و فریدلندر (۱۹۹۸)، پرسشنامه باورهای غیرمنطقی جونز (۱۹۶۹) ۴۰ سوالی ، پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ ، اولسون (۱۹۹۸) بود. نتایج نشان داد بین تمایزیافتگی خود و باورهای غیرمنطقی با رضایت زناشویی رابطه معنادار وجود دارد و متغیرهای تمایزیافتگی خود و باورها ی غیرمنطقی قادر به پیش بینی متغیر رضایت زناشویی می باشند.

کلیدواژه ها

تمایزیافتگی خود، باورهای غیرمنطقی ، رضایت زناشویی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.