جایگاه هوش مصنوعی در حقوق بین الملل سلامت
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنگره بین المللی حقوق سلامت
- کد COI اختصاصی: MEDICALLAW01_080
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 122
نویسندگان
دانشجوی ارشد حقوق بین الملل، واحد نجف اباد دانشگاه ازاد اسلامی، نجف اباد، ایران
استاد ،گروه حقوق، واحد نجف اباد، دانشگاه ازاد اسلامی، نجف اباد، ایران
چکیده
هوش مصنوعی (AI) صنعت مراقبت های بهداشتی را از بهبود تشخیص ودرمان پزشکی به افزایش آزمایشات بالینی و تکمیل دانش و مهارت متخصصانمراقبت های بهداشتی تغییر می دهد [۰]. با این حال، استفاده از هوش مصنوعی درمراقبت های بهداشتی نگرانی های قانونی و نظارتی را ایجاد می کند که باید برای اطمیناناز استفاده ایمن و اخلاقی از این فناوری ها برطرف شود. [۳] این مقاله به بررسی جایگاههوش مصنوعی در قانون سلامت، از جمله تنظیم، اجرا، و تاثیر آن بر بیماران وارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی پرداخته است. این مقاله به روش توصیفی- تحلیلی است. مهم ترین یافته های پژوهش حاکی از آن است که هوش مصنوعی در ابعاد گوناگوناز جمله مقررات هوش مصنوعی در مراقبت های بهداشتی، پیاده سازی هوش مصنوعی دربهداشت و درمان، تاثیر هوش مصنوعب بر بیماران و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتیتاثیر قابل ویژه و خاصی را دارد .کلیدواژه ها
حقوق سلامت، هوش مصنوعی، حقوق بین المللمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.