جامعه شناسی هنر
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی گردشگری،فرهنگ و هنر
- کد COI اختصاصی: TCACONF13_061
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 321
نویسندگان
چکیده
هنر شکل ویژه ای از شناخت حسی قابل انتقال است ، و شناختی که موضوع به طور کلی دو مرحلهپیوسته تحلیلی و ترکیبی را در ذهن طی می کند . در مرحله نخست شیی یا پدیده یا موضوع خارجی درانعکاس خود بر ذهن به پاره ای تصاویر ذهنی تجزیه می شود هر کدام وجوه ی از خصوصیت شیی یاموضوع را در بر دارد . به عنوان مثال هر یک از حواس پنجگانه یک یا چند تصویر از شکل ، اندازه ،سختی ، رنگ ، بو و صدای یک شیی را به ما می دهد و هر چه این تصاویر جزئی تر باشند بیشتر بهشناخت صفات اختصاصی شیئی دست می یابیم . در مرحله دوم، که مرحله ترکیب است این تصاویر بههم می پیوندند و کل واحدی را می سازند که تصور نهایی ما از شیی است و به طور نسبی قابل انطباق برآن می باشدهنرمند در کار خود در تجسم بخشیدن به این تصور می باید به شکل ویژه ای عمل ترکیب تصاویر ذهنیرا با عناصر عینی انجام دهد ، و به فضای حسی خود تجسم بیرونی ببخشد هنری که بتواند اینگونهگسترده به زندگی و انسان بنگرد همان هنر واقع گر است ، که مبان ی فلسفی و اصول زیبایی شناسی آندر مسیر تاریخ زندگی بشر پا به پا ی تکامل دانش و شناخت انسان از خود و پیرامونش رشد کرده است ،ودر کامل ترین شکل خود با تکیه بر اصول جامع فلسفه علمی به صورت هنر واقعگرای جامعه گرا در میآیدکلیدواژه ها
جامعه، شناسی ، هنرمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.