مطالعه وبررسی اثر موسیقی روی کار
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی گردشگری،فرهنگ و هنر
- کد COI اختصاصی: TCACONF13_053
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 140
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه هنر،دانشکده هنر، موسسه آموزش عالی مارلیک، نوشهر، ایران
دکتری جامعه شناسی.دانشگاه مارلیک گروه ارتباطات جامعه شناسی
چکیده
هزاران قرن قبل از اینکه بشر پا به عرصه تاریخ بگذارد موسیقی را شناخت و از آن برای برقرارنمودنفرهنگ خود استفاده نمود. بزودی راه های موثری برای آموزش آن بکار برد یعنی: بزرگترها عهده دارآموختن فنون آن به جوانان بودند. این نوع موسیقی بیشتر جنبه مذهبی داشت و در مراسم مختلف ازآنها استفاده می گردید رفته رفته مدارس و آموزشگاه ها بوجود آمد. یونان آموزش موسیقی را به عنوانهسته اصلی برنامه های آموزشی قرار داد و هدف از اجرای این هنر بپروراندن نسلی برتر بود. مدارس رومقدیم و اروپای قرون وسطی موسیقی را یکی از مواد ادبیات هفت گانه دانسته و تدریس آن را بصورت یکیاز رشته های علوم ریاضی اجرا می نمودند. قرون وسطی را باید قرون عقب ماندگی موسیقی دانست زیرااربابان کلیسا اجرای برنامه های مختلف موسیقی را به عهده داشتند. نهضت رنسانس اروپا در موسیقیجان تازهای دمید و لطف و زیبائی خاصی برای آن قائل شد که مور توجه عصیانگران پروتستان قرارگرفت و باعث اتحاد افکار آنها گردید. انجمن های موسیقی تشکیل و بمیان مردم کشیده شد و همینخصوصیات بود که به اروپا سپرده شد و آموزش موسیقی را خوستار گردید. مهاجرین اروپائی به قارهجدید آمریکا رویآور شدند و به ه مراه خود مو سیقی اروپا را در سراسر این کشور رایج نمودند. مدارس وموسسات مشابه ی تشکیل و از این راه خدمات زیادی به توسعه مذهب مسیح نمودند. زندگ ی موسیقیآمریکا نیز رو به توسعه گذاشت و برقراری سیستم تعلیمات اجباری و همگانی باعث شد که موسیقی درصدر برنامه های آموزشی قرار گیرد و از این راه بر ای خود اعتبار ی عظیم کسب نماید . سیستم آموزشیپستالوزی به مو سیقی توجه خاصی مبذول داشت و همین توسعه بود که بزودی متوجه سایر کشورهایجهان از جمله اروپا گردید . در قرن بیستم موسیقی عملی به کلاس ها راه یافت و اجرای برنامه های هنریفستیوالها و برقراری اردوگاه های موسیقی موجب همبستگی مدارس و توده مردم گردید. امروزه آموزشموسیقی رسالت خود را به حد کمال رسانیده و نفوذ فرهنگی این هنر آسمانی از همه جهت محفوظمانده است. در این مقاله، عوامل تاثیر گذار در هنر معرق کاری دوران قاجار از نگاه جامعه شناسی بررسیمی شودکلیدواژه ها
جامعه و موسیقی، اثر موسیقی، کار، جامعه شناسی موسیقیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.