آسیب های اجتماعیوتاثیر طلاق بر خودکشی فرزندان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی علوم انسانی، اجتماعی و سبک زندگی
- کد COI اختصاصی: HSLCONF14_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 617
نویسندگان
سطح دو حوزه علمیه الراضیه (س) .
چکیده
خودکشی دومین علت اصلی مرگ و میر در سنین ۱۵ تا ۲۹ سال در سطح جهان و همواره یکی ازنگرانی های عمده بهداشت عمومی است. پیشگیری از خودکشی به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از اولین برنامه روان درمانی سازمان بهداشت جهانی (WHO) در سال ۲۰۱۳ است که به موجب آن کاهش نرخ خودکشی در کشورها به میزان ۱۰ درصد تا سال ۲۰۲۰ هدف گذاری شد . هدف از این مطالعه مرور روایتی شناسایی عواملخطر خودکشی در نوجوانان در جهان است .گناه به تنهایی گناه محسوب نمی شود؛ لکن فکر گناه، موجب کدورت قلب و سلب توفیق از شخص می شود وممکن است شخص را وادار به بعضی مقدمات حرام نماید. برای پرهیز از وسوسه های شیطانی، لازم است انسانفکر گناه را نیز از خود دور کند؛ قابل توجه آنکه، خودکشی از گناهان کبیره است و شخص را به عذاب الهیمبتلا می نماید و کسی که بر خدا توکل کند، مشکلات نمی تواند او را از پای درآورده و به خودکشی وادارسازد .عامل اساسی خودکشی توجه انسان به حیات دنیوی و به بیان دیگر، غفلت او از زندگی جاودان خود درقیامت است. بدیهی است کسی که نتواند این راه را پیدا کند، و روحیه دینی برای کنترل خود نداشته باشد،شاید نابخردانه خلاصی خود را بهتر از حیات تصور کند. برخی که در خانواده های محترم می زیسته اند وناخواسته مرتکب معاصی شهوی شده اند، به جای توبه و انابه به درگاه حق، راه شستشوی ننگ خود را درخودکشی می یابند و البته این خود گناهی به مراتب سنگین تر از معاصی گذشته آنان است. جدایی پدر ومادر از هم می تواند عامل بسیاری از خودکشی های فرزندان ما به علت نبود محبت و توجه کافی، مورد مقایسهقرار گرفتن با همسالان و ... در جامعه باشد. توجه صحیح به عذاب و عقوبت اخروی خودکشی کننده واینکههیچ امکان نجاتی برای او نبوده و جاودان در آتش است، تاثیری مهم در از بین رفتن این معصیت می تواندداشته باشد .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.