مروری بر انواع و زمینه نقد معماری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CUCONF12_062
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 220
نویسندگان
استادیار،گروه معماری،واحد بابل،دانشگاه آزاد اسلامی،بابل،ایران
کارشناسی ارشدمهندسی معماری
چکیده
با توجه به گستره وسیع آن، نقد معماری به عنوان یک رشته، سابقه طولانی بحث و مناظره در موردکاربردها، زمینه ها، روش ها و حتی مرزهای آن داشته است. نویسندگان به ماهیت پیچیده و تقریبا غیرقابلتعریف آن اشاره کرده اند. اصطلاح نقد معماری به خودی خود از نظر کاربرد متنوع است، زیرا برای توصیففعالیت های منتقدان، رساله های معماری دانشگاهی و فرآیند تصمیم گیری طراحی معماری استفاده می شود.فراتر از خاستگاه های معماری، خود نقد معماری نیز از منظری بین رشته ای به معماری می پردازد و اغلبروش ها و ایده های رشته های دیگر را با معماری ترکیب و تطبیق می دهد. علیرغم سابقه طولانی آن،مقالات مروری زیادی به این موضوع از منظری وسیع و کلی نگریستند. اکثر کارهای قبلی بر روی شکاف هایا موضوعات تخصصی تر در حوزه موضوع تمرکز داشتند. بنابراین، این بررسی موضوعی بر ادغام ادبیاتموجود در مورد ماهیت نقد معماری متمرکز است. یک جستجوی کلیدواژه و به دنبال آن فیلتری با استفادهاز معیارهای گنجاندن از پایگاه داده محقق گوگل، ۵۲ مقاله را شناسایی کرد. پس از بررسی این مقاله، تنها۲۶ مقاله مفید یافت شدند. این مقاله آثار نویسندگان مختلف را در زمینه انواع و زمینه های نقد معماریترکیب و مورد بحث قرار می دهد. این بحث ها برای مطالعات آینده در مورد ماهیت یا ویژگی های کلی نقدمعماری مفید خواهد بود و می تواند به عنوان راهنمایی برای برجسته کردن و درک موضوعات کلیدی درنقد معماری مورد استفاده قرار گیرد.کلیدواژه ها
نقد معماری، زمینه نقد، انواع نقدمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.