ضرورت طراحی پایدار در ساختمان های بلند مرتبه در ایران
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CUCONF12_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 150
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری داخلی دانشگاه آپادانا
چکیده
در بازه زمانی سال های گذشته ، مبحث ساختمانهای بلند مرتبه و تاثیر آنها بر محیط زیست بسیارمطرح شده است. از یک طرف نی از به ساخت ساختمان های بلند به دلایل مختلف از جمله: اقتصادی،کاربری و زیست محیطی و از طرفی مصرف زیاد منابع به دلیل حجم عظیم ساختمان چالشی در سالهای اخیر بوده است. با وجود فضا ی مناسب برای استفاده از انرژی های تجدیدپذیر در ایران، چهار عاملقابل دستیابی در طراحی فضا های سبز است : فرهنگی، اقتصاد ی، فناوری و قانون . همچنین در اینشرایط برخی ضروریات وجود دارد برای ساخت سبز در بلندمرتبه: صرفه جویی در انرژی ، استفاده ازفضای سبز در ارتفاعات، آب بازیافتی، مواد سالم و ساخت و ساز پایدار، نمای دو پوسته. امروزه با توجه بهتوسعه های حاصل و پیشرفت تکنولوژی با توجه به بحران و سوخت های فسیلی ، آلودگی های زیستمحیطی و بحران جهانی گرمایش زمین، افزایش جمعیت و نیاز به مصرف انرژی ، بشر را در شرایطی قرارداده که باعث گردیده عصر پایدار سازی آغاز شود و معماری همساز با محیط شاهد تغییراتی فراوان درجهت بهبود بخشیدن به این اوضاع گردد. بهینه سازی مصرف انرژی در مناطق مسکونی یک ضرورت است که علاوه بر کاهش هزینه های ساخت مسکن مشکلات زیست محیطی را کاهش می دهد. در مفهوم طراحی پایدار، توجه به شرایط اقلیمی و طبیعی و موقعیت مکانی ساختمان در تعریف معماریاهمیت ویژه ای دارد که در مقاله موجود به آن اشاره و مورد بررسی قرار میگیرد.کلیدواژه ها
بلند مرتبه، تجدید پذیر ، صرفه جویی، ساختمان، پایدار، معماریمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.