تاثیر مهاربند همگرا بر ضریب رفتار سازه های فولادی با تحلیل پوشاور
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و مدیریت شهری
- کد COI اختصاصی: CUCONF12_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 169
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران (مهندسی سازه)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر
چکیده
امروزه روش رایج طراحی لرزه ای سازه ها در آیین نامه ها براساس روش استاتیکی معادل و تعیین برش پایه طراحی با استفادهاز طیف خطی می باشد. در این روش برای تعیین برش پایه طراحی از ضریبی به نام اصلاح پاسخ یا ضریب رفتار استفاده میشود تا بتوان به کمک آن رفتار غیرخطی سازه را در نظر گرفت. این ضریب دارای پیچیدگی های خاص بوده و به عواملمختلفی بستگی دارد. مقدار این ضریب از نتایج آزمایش های انجام شده تعیین شده است. مسئله مهم در این بین، محاسبه وتخمی ن مقادیر شکل پذیری و اضافه مقاومت سازه می باشد که در آیین نامه ها به اعدادی برای این مقادیر بسنده شده است.این اعداد و ارقام با توجه به نوع سیستم سازه ای و نیز روش طراحی قاب ها متغیر است. بطور کلی نمی توان برای یک نوعسازه و برای تمام محدوده های پریودی آن یک ضریب اضافه مقاومت و یک ضریب شکل پذیری یکسان در نظر گرفت که اینمقادیر به نوع سازه و فرم آن بستگی دارد. روش طراح ی و اعمال محدودیت های طراحی در مقادیر اضافه مقاومت و شکلپذیری سازه ها بسیار موثر می باشد. بر این اساس مقدار ضریب رفتار برای قاب های فولادی دو بعدی در طبقات، ۵ ، ۱۰ ، ۱۵محاسبه شده و با مقادیر آیین نامه ای آن مقایسه گردیده استکلیدواژه ها
ضریب رفتار، طراحی لرزه ای، ضریب مقاومت افزون، ضریب شکل پذیری، تحلیل پوشاورمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.