بررسی تاثیرپذیری بازدهی و کارایی سیستم خورشیدی مبتنی بر آرایش اینورترها با تکیه بر معرفی ساختاری با کیفیت شکل موج خروجی بهتر عاری از هارمونیک

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، الکترونیک و شبکه های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: EESCONF12_019
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 147
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد عزیزی پورگاوکش

اداره آموزش و پرورش شهرستان پلدختر، هنرستان کار و دانش شهید چمران، سرپرست بخش بر ق

چکیده

نقش اینورترهای الکترونیک قدرت در سیستم های تولید برق مبتنی بر منابع انرژی تجدیدپذیر نظیر سیستم های برق خورشیدی غیر قابل انکار است . یکی از پارامترهایی که موفقیت اینورترهای چند سطحی در مقایسه با نوع دو سطحی را نشان می دهد کیفیت ولتاژ خروجی و مقدار تلفات کلیدزنی است که مورد تمرکز این تحقیق است . اگرچه با افزایش تعداد سطوح اینورترهای چند سطحی می توان به کیفیت بیشتری در شکل موج خروجی دست یافت اما نباید از این نکته غفلت کرد که متعاقب افزایش تعداد سطوح شاهد افزایش چشمگیر ادوات کلیدزنی (سوئیچ ها) خواهیم بود که این امر به دنبال خود افزایش حجم و هزینه و نیز کاهش راندمان و کارایی را سبب می شود و نیز بیشتر شدن تلفات سوئیچنگ و افزایش دامنه هارمونیکهای تزریقی جریان را موجب می شود. لذا معمولا سعی می شود با تغییر توپولوژی یا با استفاده از منا بع نامتقارن تعداد سوئیچ ها را کاهش دهند تا به اهداف مد نظر نائل شوند. در این تحقیق تلاش شده است با بررسی نحوه اتصال اینورترها به همدیگر و ارتباط آنها با پنلهای خورشیدی اثر آن در بازدهی و کارایی سیستم های فتوولتائیک بررسی شود.

کلیدواژه ها

انرژی خورشیدی ، اینورترهای الکترونیک قدرت، ساختار اینورتر مرکزی ، اینورتر رشته ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.