بازآرایی شبکه توزیع با در نظرگرفتن پاسخگویی بار
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، الکترونیک و شبکه های هوشمند
- کد COI اختصاصی: EESCONF12_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 154
نویسندگان
کارشناسی ارشد سیستمهای قدرت- دانشگاه بیرجند
چکیده
شبکه توزیع بخشی از ساختار کلی سیستم های قدرت به شمار می رود و به دلیل ویژگی هایی هم چون تغییرات لحظه ای بار در شبکه ، وجود هارمونیک های ایجاد شده توسط بارهای غیرخطی و ویژگی مهم آن یعنی پایین بودن سطح ولتاژ، عمده تلفات شبکه قدرت نیز مربوط به این بخش است . به منظور کاهش تلفات شبکه توزیع روشهای مختلفی از جمله مدیریت مصرف جهت پیک سایی ، خازنگذاری ، تعویض هادی ها، بازآرایی و.. . وجود دارند. بازآرایی یکی از مهم ترین آنها می باشد و به صورت تغییر آرایش شبکه با تغییر در وضعیت کلیدها بیان می شود. پاسخگویی بار یکی از تحولات جدید در حوزه مدیریت سمت تقاضا به شمار می آید که به معنای مشارکت مصرفکنندگان کوچک متناسب با قیمت انرژی در طول روز جهت دستیابی به اهداف مدیریت انرژی است . به طور کلی پاسخگویی بار می تواند شکل مصرف انرژی الکتریکی را به گونه ای تغییر دهد که بار پیک سیستم کاه ش یافته و مصارف به ساعات غیر پیک منتقل شوند. در این مقاله مسئله ی پاسخگویی بار با هدف اصلاح ضریب بار شبکه با استفاده از الگوریتم ژنتیک در محیط انحصاری و با فرض آنکه امکان و اجازه جابجایی بارها توسط شبکه ی توزیع وجود دارد بررسی می شود، در ادامه با به دست آمدن توزیع بار جدید شبکه با استفاده از نقشه های شناختی فازی مسئله ی بازآرایی شبکه با هدف حداقل کردن تلفات انجام می شود. در پایان روش پیشنهادی ارائه شده به کمک نرم افزار MATLAB بر روی شبکه ی ۳۳ شینه شبیه سازی و کد نویسی می شود تا کارایی روش پیشنهادی اثبات گردد. نتایج ، عملکرد روش پیشنهادی را نشان می دهند.کلیدواژه ها
بازآرایی ، شبکه توزیع ، پاسخگویی بار، تلفات، نقشه های شناختی فازیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.