الگوی ابعاد تعرفه گذاری صنعت برق ( مطالعه موردی : شرکت برق منطقه ای خراسان)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، الکترونیک و شبکه های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: EESCONF12_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 167
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین شکیبا

شرکت برق منطقه ای خراسان- ایرا ن

چکیده

اندیشکده اقتصاد مقاومتی یک کانون تفکر با ماموریت »تصمیم ساز ی برای حل مسائل اقتصاد کشور در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی « است که در سال فعالیت رسمی خود را آغاز نمود. شناسایی شبکه مسائل در هر حوزه موضوعی ، طراحی راهکار برای حل مسائل اندیشی جهت ارزیابی و تدقیق آن، بررسی تجربیات جهانی ، طرح احصاء شده و هم ای و پیگیری راهکارها ی ارائه شده از دستگاهها مباحث در فضای نخبگانی و رسانه هایی است کهو مسئولین مرتبط به منظور اتخاذ تصمیمات الزم، از جمله فعالیت شود.در اندیشکده انجام میشبکه هوشمند مفهومی است که همچنان درحال تکامل است و روش های مختلفی برای ارتقای بهره وری انرژی زیرساخت های الکتریکی توسعه یافته است . پاسخگویی به تقاضا یا دیماند (دیماند)، زمانی که سیستم تحت فشار یا بار است ، به عنوان مقرون بصرفه ترین و معتبر ترین راهکار برای هموارسازی منحنی تقاضا تلقی می شود. دیماند به روندی گفته می شود که برای ایجاد تغییرات در عادات مصرف انرژی توسط مشتریان - در پاسخ به محرک هایی مرتبط با قیمت برق - اعمالمی گردد. در این مقاله ، مروری جامع برروی طرح ها و برنامه های مختلف دیماند ، براساس انگیزه های ابراز شده مشتریان جهت شرکت در برنامه ، ارائه خواهیم داد. طرح های پیشنهادی دیماند را مطابق با مکانیزم کنترل آنها، انگیزه های ابراز شده برای کاهش مصرف انرژی ، و متغیر تصمیم گیری دیماند طبقه بندی می کنیم . همچنین مدل های مختلف بهینه سازی ، برای کنترل بهینه راهبردهای دیماند را که تاکنون مطرح شده اند، ارائه می دهیم . این مدل ها نیز،سته ب به هدف و مقصود روند بهینه سازی ، طبقه بندی می شوند. جوانب کلیدی ای که بایستی در مسئله بهینه سازی و تعرفه برق مدنظر داشت ،محدودیت های سیستم و پیچیدگی محاسباتی نیز بکار رفته می باشد.

کلیدواژه ها

تعرفه برق، دیماند، مصرف انرژی ، بهینه سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.