بررسی واژه های شناور (مفردات) در مقالات شمس تبریزی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هجدهمین کنفرانس بین المللی مطالعات زبان، ادبیات، فرهنگ و تاریخ
- کد COI اختصاصی: LLCSCONF18_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 179
نویسندگان
دکتری زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه ارومیه
دکتری زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه ارومیه
چکیده
واژه های شناور یا آنچه که در دستور زبان های سنتی از آن با عنوان «مفردات» یاد می شود؛ واژه هایی هستند که نمی توان آن ها را تحت عنوان صرفی خاصی دسته بندی نمود. این واژه ها ازیک سو، به دلیل اینکه واژه اند؛ به حوزه ی واژگان زبان فارسی تعلق دارند و از دیگر سو، بهاین دلیل که در تعیین عنوان صرفی آن ها، توجه به نقش دستوری شان حائز اهمیت است؛ درحوزه ی نحو قرار می گیرند. تعداد این واژه ها در زبان فارسی بسیار است. پژوهش حاضر سعیدارد با شیوه ی توصیفی - تحلیلی ، این واژه ها را در متن مقالات شمس تبریزی بررسی نماید.بررسی انجام شده به این نتیجه دست یافته است که در مقالات شمس تبریزی واژه ی شناور « که » بسامد و کاربرد زیادی دارد و مفید معانی مختلف است. جدای از این مورد، واژه های شناور «تا»،«چنان/ چنین» ،«چو/ همچو»،«چند»،«چون/همچون»،«چه»،«هیچ»،«یک/یکی»نیز در این متن به کار رفته اند که بسامد کمتری دارند.کلیدواژه ها
دستور زبان فارسی، واژه های شناور (مفردات)، شمس تبریزی، مقالات.مقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.