مدل عملکرد سازمانی پایدار از طریق پذیرش فناوری بلاک چین و مدیریت دانش
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی پژوهش در مدیریت، اقتصاد و توسعه
- کد COI اختصاصی: ICMET20_102
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 176
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت
کارشناس ارشد آسیب شناسی و حرکات اصلاحی
چکیده
در این تحقیق معرفی مدل عملکرد سازمانی پایدار از طریق پذیرش فناوری بلاک چین و مدیریت دانش است که این پژوهش، بر اساس هدف، کاربردی است اینتحقیق از نوع توصیفی و بر اساس زمان گردآوری داده ها از نوع پیمایشی است و از نظر زمانی مقطعی است. جامعه آماری تحقیق حاضر شامل مدیران ارشد، میانی وپایین دست شرکت های تولیدی در شهرکهای صنعتی شمس اباد، چاردونگه، احمد اباد مستوفی می باشد. قلمرو مکانی: قلمرو مکانی تحقیق حاضر شرکت هایتولیدی می باشد. قلمرو زمانی: قلمرو زمانی تحقیق حاضر، سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ می باشد. قلمرو موضوعی: قلمور موضوع تحقیق حاضر در حوزه مدیریت می باشد. دراین پژوهش جمع آوری اطلاعات، مبانی نظری، تئوری ها و کتاب ها، مقالات و پایان نامه های انجام شده) از روش کتابخانه ای و برای جمع آوری داده های مورد نیازتحقیق از جامعه آماری از روش میدانی توسط پرسشنامه استفاده شده است برای تجزیه و تحلیل داده ها از دو روش آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد. بر این اساسآمار توصیفی شامل فراوانی جمعیت نمونه از نظر جمعیت، تحصیلات و سابقه کاری و میانگین، واریانس، انحراف معیار، مد، میانه بود. برای استفاده از آمار استنباطی، درابتدا به منظور بررسی توزیع داده های تحقیق (نرمال بودن یا نرمال نبودن) از آزمون کلموگروف-اسمیرنف استفاده شد. با توجه به اینکه توزیع جامعه آماری تحقیقنرمال نبود از آزمون های ناپارامتریک استفاده شد. نرم افزار مورد استفاده در تحقیق نرم افزارهای SPSS۲۱ ، SPLS۲ بود که با توجه به نتایج تمامی فرضیه هایتحقیق مورد پذیرش قرار گرفت .کلیدواژه ها
پذیرش فناوری- بلاک چین - مدیریت دانش - عملکرد سازمانی- زنجیره تامینمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.