دانشگاه کارآفرین با رویکرد اقتصاد دانش بنیان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی پژوهش در مدیریت، اقتصاد و توسعه
- کد COI اختصاصی: ICMET20_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 139
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند،تهران،ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند،تهران،ایران
چکیده
ذهنیت کارآفرینانه از زمانی که محققان در حوزه کارآفرینی شروع به کاوش در زمینه ذهنیت کارآفرینی کردند آنها رامجذوب این سوال کرد که چرا برخی افراد فرصت ها را شناسایی می کنند و برخی دیگر نه و با انجام این کار چگونه آنهامی توانند با توجه به محیط ها ی پویا و پیچیده منابع موجود و جدید را به روشی نوآورانه به کار گیرند و ترکیب کنند.رویکرد پاسخ به این سوالات به طور قابل توجهی در طول زمان تغییر کرد و از دو دیدگاه بسیار متفاوت بود اولین رویکردمبتنی بر ویژگیهای شخصی کارآفرین بود با این فرض که باید و یژگیهای ویژه ای وجود داشته باشد که توانایی شناسایی وکشف فرصت های جدید را توضیح دهد. با این حال تحقیقات در مورد این ویژگی ها منجر به نتایج غیر قابل قبول وضعیفی میشود. آنچه ( آق قلعه و همکاران، ۱۳۹۹ ) به ان رسیدند این بود که دانش کارآفرینی بر ذهنیت کارآفرینی تاثیرتاثیر دارد. دانشگاه کارآفرین به سبب خروجیهای اقتصادی آن نظیر حق اختراع قراردادهای امتیاز شرکتهای زایشیاشتغالزایی و نیز مکانیزم های انتقال علم و فناوری به صنعت دارای اهمیت خاصی نیز در اقتصاد دانش بنیان میباشند.پژوهش پیش رو به روش توصیفی - تحلیلی و با هدف معرفی دانشگاه کارآفرین و شناسایی برخی از ویژگیهای آن و نیزبررسی نقش آن در تحقق اقتصاد دانش بنیان تدوین شده است پژوهشگر پس از معرفی دانشگاه کارآفرین و بیان ویژگی هایآن ارتباط آن را با اقتصاد دانش بنیان مطرح نموده و در ادامه وضعیت دانشگاه کارآفرین در ایران را به صورت مختصربررسی می نماید. در نهایت بیان می شود که بحث دانشگاه کارآفرین تاکنون بیشتر بر جنبه های آموزش و ترویج اینمفهوم تاکید داشته و پژوهشگران به بیان چند ویژگی یا شاخص از برخی دانشگاههای کارآفرین پرداخته اند و نقطه قابلتوجه آن است که این شاخصها بنا بر ویژگیها و شرایط زمینه ای و محیطی و همچنین بسترهای اجتماعی دانشگاهی خاصارائه شده اند نمی توان تمامی آنها را در هر مکان با شرایط زمینه ای خاص عملیاتی نمود ایجاد دانشگاه کارآفرین در دوبعد سخت افزاری و نرم افزاری نیازمند ارائه چارچوب و مدل مفهومی و نیز عملیاتی دقیق است که از طریق مطالعاتتطبیقی و نیز انجام پژوهشهای بومی و ارائه نقشه راه عملیاتی برای گذار از وضعیت فعلی به وضعیت مطلوب امکان پذیرخواهد بود .کلیدواژه ها
اقتصاد دانش بنیان،اقتصاد،دانش،کارآفرینمقالات مرتبط جدید
- مدیریت شهری و برنامه ریزی شهری: نقش شهروندان در شکل دهی به آینده شهری
- نقش رهبری تحول آفرین در بهبود سلامت روانی کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- درس پژوهی آموزش ضرب کسرها در پایه پنجم ابتدایی
- چگونگی بر طرف نمودن مشکل اختلالات یادگیری دانش آموز پایه دوم ابتدایی
- علت های عدم تمرکز دانش آموزان و تاثیر آن بر پیشرفت تحصیلی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.