یکپارچگی فن آوری بلاک چین برای امنیت و حریم خصوصی در اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT22_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 250
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدیس سلیمانی

کارشناسی، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی همدان، همدان، ایران

امیرمهدی ایمنی

کارشناسی، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی همدان، همدان، ایران

عبدالله میرزابیگی

استادیار، گروه مهندسی برق، دانشکده فنی و مهندسی، موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی همدان، همدان، ایران

چکیده

اینترنت اشیا ( IOT ) امروزه یکی از فناوری های در حال ظهور است که با توسعه شبکه های بی سیم و استفاده از وسایل هوشمند درحال گسترش است. این مقاله ابتدا یک مرور جامع بر اینترنت اشیا را ارائه می دهد. اینترنت اشیا یک تکنولوژی مدرن است که اگربه تنهایی استفاده شود دارای مشکلات امنیتی است. هدف این مقاله بهره برداری از پیشرفت های انجام شده دراینترنت اشیا بااستفاده از بلاک چین است. در این مقاله به بررسی پتانسیل بلاک چین و ساختار و انواع بلاک چین که شامل محیط های عمومی،خصوصی و ترکیبی است، اشاره شده است. برای کاهش این مشکلات و بهبود این فناوری و استفاده از زنجیره بلاک ها در اینترنتاشیا می تواند تکنولوژی اینترنت اشیا را بسیار قدرتمندتر کند. باید گفت که بلاک چین و اینترنت اشیا فناوری هایی با پتانسیل عالیهستند. اما به دلیل مشکلات فنی و امنیتی هنوز به مقبولیت عام نرسیده اند. شرکت های زیادی در حال استفاده از بلاک چین دراینترنت اشیا هستند و می خواهند از این طریق روشی برای کاهش ریسک ارائه دهند.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا ، امنیت ، بلاک چین ، پایگاه داده ، بلوک ، چالش ها ، الگوریتم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.