مروری بر زمانبندی در بستر اینترنت اشیاء - مه - ابر: کلیات، معماری و چالش ها

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT22_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 170
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا حسین پور

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی ، اردبیل، ایران

شیوا رزاق زاده

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی ، اردبیل، ایران

بابک نوری مقدم

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی ، اردبیل، ایران

چکیده

فناوری اینترنت اشیاء مدام در حال رشد است و حجم داده های دریافت شده از محیط در این بستر به صورتچشمگیری افزایش می یابد. از سوی دیگر استفاده از این داده ها به صورت موثر نیازمند ذخیره سازی و پردازشاست. بنابراین میان افزارها و رسانه های جانبی مانند پردازش مه و پردازش ابری از الزامات بهره برداری ازشبکه های اینترنت اشیاء است. همچنین وجود سربار اطلاعات در ابر و لزوم سبک سازی ابر توسط محاسباتمه، چالش های متعددی را برای محاسبات مه به وجود آورده است. داده های خام ارسالی به مه از دستگاه هایهوشمند در اینترنت اشیا، باید به صورت جامع و مفید به ابر برسند تا پارامترهای کیفیت سرویس نقضنشوند. از سوی دیگر، به دلیل ناهمگونی سنسورهای مورد استفاده در بستر اینترنت اشیاء، وظایف پردازشیماهیت متفاوتی دارند و ممکن است بسته به شرایط مهلت اجرا و طول، متفاوتی داشته باشند. بنابراین،پردازش وظایف نیاز به منابع مناسب دارد تا زمان پاسخ دهی به وظایف به حداقل برسد. در این راستامرتب سازی وظایف بر اساس ویژگی های وظایف و زمان بندی آنها در منابع مناسب در راستای بهبود اهدافکیفیت سرویس یکی از ضروریات سرورهای ابری است که در این مقاله به عنوان ضرورت اصلی مقاله معرفیشده است. از این رو در این مقاله به بررسی روش های زمانبندی در بستر اینترنت اشیاء - مه - ابر پرداخته ایم.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا، رایانش ابری، رایانش مه، زمانبندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.