ارائه مدل کیفی بدافزارهای تحت شبکه موبایل مبتنی برسیستم عامل اندروید

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیست و دومین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT22_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 146
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا فرجی

دانشجو ارشد گروه کامپیوتر، دانشکده رایانه و شبکه های کامپیوتری، دانشگاه جامع امام حسین (ع)

حمید اکبری

استادیار دکتری کامپیوتر، دانشکده رایانه و شبکه های کامپیوتری، دانشگاه جامع امام حسین (ع)

چکیده

در حوزه تولید نرم افزارهای اندرویدی، افزایش روزافزون برنامه ها و بدافزارها باعث افزایش ریسک درماموریت های حساس مانند ماموریت های نظامی شده است. این برنامه ها به جمع آوری اطلاعات وحملات هوشمند در بستر شبکه می پردازند ؛ بنابراین، ضرورت ساخت نرم افزارهای باکیفیت ومدل های کیفیت مناسب اهمیت زیادی پیداکرده است. محققان مدل های کیفیت اندرویدی راتوسعه داده اند، اما این مدل ها مشکلاتی دارند. به عنوان مثال، معیارها برای اندازه گیری های خاصموبایل در نظر گرفته نشده اند و مدل ها برای برنامه های اندرویدی اعمال نشده اند. بر اساسمطالعات انجام شده، هشت معیار جدید خاص اندروید شناسایی شده اند که به ویژگی های کیفیت اضافه شده اند.این معیارها شامل «یکپارچگی داده و ایمنی»نیز هستند. از طریق یک نظرسنجی در برنامه نویسان اندروید، رابطه معیارهای کد منبع و ویژگی های کیفیت تعیین شده و پایایینظرسنجی با استفاده از آمار آلفای کرون باخ بررسی شده است. نتایج نشان می دهد که مدل کیفیتبرنامه های اندرویدی با پایایی قابل قبولی همراه است. همچنین، از آزمون T-Test برای محاسبهتفاوت بین نتایج مدل کیفیت و نمرات ارزیابان استفاده شده و همبستگی آماری معنی داری بین دومجموعه داده تایید شده است. این نتایج نشان می دهند که مدل کیفیت به خوبی قابلیت اطمینان وپشتیبانی را دارد.

کلیدواژه ها

کیفیت بدافزار، بدافزار موبایل، مدل کیفیت، برنامه های کاربردی اندروید، استاندارد ISO/IEC SquaRE

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.