شناسایی ویژگی های دانش آموزان مبتلا به بیماری صرع و ارائه راهکارهای مراقبتی از آنان در مدرسه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی افق های نوین در آموزش و پرورش در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: CSECO01_1549
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 198
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهسا پیرزهی

کارشناسی ارشد، علوم تربیتی، سیستان و بلوچستان، سیب و سوران

تهمینه پارسه

کاردانی،آموزش ابتدایی، سیستان و بلوچستان، سوران

محسن محمودی

کارشناسی، راهنمایی و مشاوره،سیستان و بلوچستان، ایرانشهر

محمد پسکوهی

کارشناسی، زبان و ادبیات فارسی،سیستان و بلوچستان، سیب و سوران

چکیده

مدرسه به دلیل حضور طولانی مدت دانش آموزان در آن و یا تاثیر فراوانی که می تواند بر سبک زندگی کودکان داشته باشد در زندگی آنان نقش مهمی دارد. تاثیرات آن زمانی شدیدتر می شود که کودک شرایط خاص بیماری را تجربه کند و در این صورت مدرسه و وضعیت آن نقش پررنگ تری برای او خواهد داشت. صرع یک بیماری نیست بلکه فقط نشانه ای است که می گوید گوشه ای از مغز کار خود را به خوبی انجام نمی دهد. صرع، شامل یک دسته از اختلالات عصبی است که با دوره های عود کننده ای از تغییر در الگوهای الکتریکی مغز و ایجاد تشنج همراه است. اصلی ترین مشکل مبتلایان به صرع، حمله های تشنجی است که تغییراتی را در حواس پنجگانه، رفتار و حرکات و آگاهی فرد نسبت به وضعیت خود و محیط اطرافش ایجاد می کند. مطالعه ی اطلاعات مندرج در شناسنامه ی سلامت دانش آموزان و یا مصاحبه با والدین در هنگام ثبت نام، به مسولین مدارس کمک می کند تا در جریان بیماری ها و مشکلات بهداشتی آن ها قرار گیرند. کودکان و نوجوانان مبتلا به صرع که در مرحله ی درمانی قرار دارند و به طور منظم و مداوم داروهای ضد تشنج را مصرف می کنند، می توانند همانند سایر دانش آموزان در فعالیت های آموزشی و پرورشی مدرسه شرکت نمایند، البته این گروه از دانش آموزان در محیط مدرسه به برخی مراقبت ها نیاز دارند. در این پژوهش به شناسایی ویژگی های دانش آموزان مبتلا به بیماری صرع و ارائه راهکارهای مراقبتی از آنان در مدرسه پرداخته می شود.

کلیدواژه ها

صرع، مدرسه، دانش آموز، آگاهی، مراقبت، شناسایی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.