نقش داستان گویی در آموزش ابتدایی: تقویت مهارت های زبان و سواد
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر و مدارس پیشرو در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: PJLCO01_2115
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 165
نویسندگان
لیسانس رشته آموزش ابتدایی
چکیده
داستان گویی زبان جهانی و جاودانه ارتباط انسانی است و اهمیت آن در آموزش ابتدایی نمی تواند کتمان شود. این مقاله به بررسی نقش اساسی داستان گویی در تقویت مهارت های زبان و سواد در کودکان می پردازد. از طریق داستان گویی، کودکان می توانند توانایی های زبانی خود، از جمله شنیدن، سخن گفتن، خواندن و نوشتن را به شیوه ای جذاب و تعاملی توسعه دهند. داستان گویی همچنین تفکر انتقادی، خلاقیت و همدلی را که برای موفقیت تحصیلی و توسعه اجتماعی ضروری هستند، پرورش می دهد. علاوه بر این، داستان گویی می تواند محیط یادگیری مثبتی را ایجاد کند که کودکان را به مشارکت فعال در فرایند یادگیری تشویق می کند. با ادغام داستان گویی در آموزش ابتدایی، معلمان می توانند تجربه یادگیری غنی و فراگیر را ایجاد کنند که پایه ای برای یادگیری و سواد مادام العمر است.کلیدواژه ها
آموزش ابتدایی، داستان گویی، مهارت های زبانیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.