بررسی اصول یاددهی و یادگیری موفق
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
- کد COI اختصاصی: SEDCONF02_264
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 213
نویسندگان
دبیر آموزش و پرورش، کارشناسی رشته زیست شناسی گیاهی
دبیر آموزش و پرورش، کارشناسی ارشد رشته میکروبیولوژی
دبیر آموزش و پرورش ، کارشناسی رشته دبیری الهیات
دبیر آموزش و پرورش، کارشناسی رشته دبیری تربیت بدنی
چکیده
نظام های آموزش و پرورش مترقی و پیشرو در پی آن هستند که با استفاده از روش های مناسب آموزش، فراگیران را از حالت منفعل خارج ساخته و شرایط درگیری آنان را با موضوع درس فراهم کند و شاگرد محوری را جایگزین معلم محوری نماید. در استفاده از روشهای تدریس، تنها به محتوا و دانش ارائه شده بسنده نمی شود بلکه از آن به عنوان محمل و وسیله ای برای توسعه مهارتهای تفکر و یادگیری در سطوح بالا هم استفاده می شود. متاسفانه بر اساس نتایج اولیه به دست آمده از سومین مطالعه بین المللی ریاضیات و علوم در دوره ابتدایی و راهنمایی نشان می دهد که دانش آموزان کشور ما در مقایسه با دانش آموزان سایر کشورهای جهان از سطح و توانایی پایینی در زمینه مهارت های تفکر برخوردارند. بنابراین با این نگرش که نقش سنتی معلم به عنوان توزیع کننده دانش از طریق آموزش مستقیم و توضیح و سخنرانی دیگر به پایان رسیده باشد، شایسته است که این چشم انداز بر نظام تعلیم و تربیت کشور مستولی گردد که چگونه دانستن و چگونه انجام دادن، چگونه با دیگران زیستن و چگونه شدن را یاد بگیریم و بر خودآغاز گری، خود مشاهده گری و خود قضاوتی درباره این که چه چیزی را بیاموزیم، چگونه بیاموزیم و چرا بیاموزیم تاکید داشته باشیم تا به این وسیله فراگیر به کمک معلم خود بتواند یادگیری خود را تنظیم و سطح توجه اش را به طور ارادی نمایان و در جریان یادگیری، اعمال خود را کنترل کند. در این راستا پژوهش حاضر با هدف بررسی اصول یاددهی و یادگیری موفق انجام شد. نوع پژوهش، کاربردی و شیوه بررسی آن نیز توصیفی- تحلیلی می باشد. همچنین از شیوه مطالعه منابع کتابخانه ای برای جمع آوری اطلاعات و داده های پژوهش، استفاده شده است.کلیدواژه ها
آموزش و پرورش، تدریس، یادگیریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.